SNS vyzýva „hoaxy a podvody“ Polície SR, aby neurážali Maigu. Tí ho označili za konšpirátora
29 | 05 | 2021 I Petra Demková

Ibrahim Maiga spojil smrť Jula Viršíka s očkovaním. Polícia SR za to Maigu zaradila medzi konšpirátorov, na svojej stánke Hoaxy a podvody – Polícia SR. SNS vyzývajú Políciu SR, aby urážku herca stiahli.   



Čo napísala Polícia SR?

„Úbohý Ibrahim Maiga sa priživuje na smrti Jula Viršíka,“ napísal admin policajnej stránky. „Na podprahové a primitívne aktivity Ibrahima Maigu na internete sme upozorňovali už viackrát. V honbe za lajkmi a akýmsi falošným pocitom popularity je schopný napísať aj najväčšiu tuposť, len aby mal pocit, že ho ľudia majú radi,“ zachádzajú ešte ďalej. „Najnovšie si táto osoba zobrala na paškál skutočnú osobnosť so skutočným talentom - moderátora Júliusa Viršíka,“ dodali ešte, Akoby chceli naznačiť, že Maiga talent nemá.

MUDr. Lakota v RTVS: Covid vakcína je veľká neznáma. Nevieme, čo s ľuďmi urobí
MUDr. Ján Lakota, CSc. z virologického ústavu SAV v najnovšom vydaní relácie RTVS Reportéri o očkovaní hovorí, že nevieme, čo s ľuďmi urobia covid vakcíny z pohľadu mesiacov a rokov. Čítať ďalej
28 | 05 | 2021 | Peter Sulek

SNS reaguje

Predstaviteľom SNS takéto urážky na adresu Maigu prekážajú. „Slovenská národná strana vyzýva správcu Facebookovej stránky Policajný zbor Slovenskej republiky, osobitne hoaxy a podvody Polície Slovenskej republiky, aby stiahli urážku na herca Ibrahima Maigu,“ píše SNS na úvod stanoviska.

„Ibrahim Maiga spojil smrť známeho redaktora Jula Viršíka s jeho očkovaním proti Covdi-19. Je to jeho osobný názor, ktorý má na svojom Facebooku,“ myslí si strana SNS.
Maiga má právo na svoj názor!

„Je však v príkrom rozpore s úlohou polície, aby na svojej Facebookovej stránke informovala urážlivým spôsobom o omyle, respektíve pravde pána Majgu. Ibrahim Maiga je občanom Slovenskej republiky a má plné právo na svoj názor. Polícia nemôže napísať o občanovi Slovenskej republiky, že je tupý. Hranica úlohy Policajného zboru je ochrana zákonnosti, a nie v útokoch na občana,“ stoja si za svojím národniari.

„Takýto bezprecedentný útok a hrubá urážka nemá v histórii Slovenskej republiky obdoby. Vyzývame preto Policajný zbor Slovenskej republiky, aby stiahol z Facebookovej stránky túto hrubú urážku a aby sa ospravedlnil. Pomáhať a chrániť je hlavná úloha Policajného zboru, nie ubližovať a dehonestovať,“ uzavrela strana SNS stanovisko.

Ibi Maiga: Áno, som konšpirátor, lebo som si dovolil mať vlastný názor
Ibrahim Maiga reaguje na kritiku, ktorá sa naňho zniesla. Zabávač z Mali vyslovil kritický názor na očkovanie. Kým mnohí s ním súhlasia, našli sa aj takí, ktorým sa nepáči, že sociálnu sieť využíva na šírenie „konšpiračných“ názorov.... Čítať ďalej
29 | 05 | 2021 | Petra Demková