Remišová sa zrejme učí od Matoviča: Jej tlačovka skôr pripomínala divadielko (VIDEO)
28 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Ide v Matovičových šľapajach? Rovnako ako expremiér Igor Matovič aj vicepremiérka a šéfka Za ľudí Veronika Remišová spravila z tlačovky divadielko pre ľudí. Video z nej pridala na svoju facebookvú stránku pod názvom Boj s byrokraciou myslíme vážne.

Politikov zrejme začínajú obyčajné tlačovky nudiť, a tak sa akoby snažia zaujať rôznymi vystúpeniami. Najnovším dôkazom je predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová, ktorá sa v ľuďoch snažila vzbudiť záujem pomocou skartovačky na papier.

Miestami to však vyvolávalo dojem niekoľkokrát nacvičeného divadielka. Okrem problémov s predsedníctvom, ktoré sú momentálne v strane Za ľudí témou číslo jedna, musí Remišová riešiť aj iné problémy, a to byrokratické. "Teší ma, že sa podarila tento týždeň ďalšia užitočná pomoc pre občanov. Vláda schválila našu novelu zákona, ktorá zatočí s byrokraciou na úradoch," napísala pod videom Remišová.



Jej tlačovka bola venovaná téme digitalizácie. Spomínala, koľko zbytočných dokumentov musia Slováci nosiť na rôzne úrady. Nepotrebné papiere preto vytiahla a začala ich uprostred tlačovej besedy skartovať. "Ide o 1,6 milióna potvrdení, rušíme (zvuk skartovačky), sobášny list - rušíme (skartovačka), rôzne osvedčenia a potvrdenia - rušíme (opäť skartovačka)," predviedla svoj výstup Remišová.

Ďalšia tragická smrť! Slovenského reprezentanta zrazilo auto, Nicholsonová spúšťa petíciu
Po moderátorovi Julovi Viršíkovi, novinárke Dáše Šebanovej a komentátorovi športu Adrejovi Miklánkovi krajinou otriasa správa o ďalšom úmrtí! Len 24-ročný cyklista a deaflympionik Adrián Babič neprežil zrážku s autom počas tréningu, informuje... Čítať ďalej
27 | 05 | 2021 | Tibor Sipos