Štefan Harabin sa opäť predviedol. Ako zabávač národa by ale tentokrát moc nezabodoval
27 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Situácia je vážna, nie však zúfalá. Tak takýto má názov francúzsky film z roku 1976, ale pokojne by sa dal prirovnať k dnešnej situácii na Slovensku. Humorne ju zobral aj ex viacerých postov a pozícií Štefan Harabin, ktorý v statuse na sociálnej sieti zverejnil vtip na pobavenie zúfalých Slovákov.


Ex takmer všetkého možného Štefan Harabin je známy tým, že nepokazí žiadnu srandu, čo nie raz dokázal v predchádzajúcich rokoch i v niektorých našich televíziách. Tentokrát sa rozhodol, že slovenský národ pobaví vtipom, ktorý zverejnil v statuse s krátkym komentárom namiereným na našu hlavu štátu aj šéfa OĽaNO.

„Čaputovej a Matovičove politicko-mediálne Covid divadlo s následnou umelo vyvolanou potrebou očkovania výstižne a pravdivo popisuje dole pripojený ľudový výtvor,“ píše v statuse „humorista“ Harabin, ktorý k nemu pripája aj vtip opisujúci ono „divadlo“ tak, ako ho zrejme vníma i samotný ex-všetkého možného. Vtip je síce dlhý a ani nie smiešny, podľa Harabina je však aktuálny a veľmi výstižný. Na záver ale dodáva, že akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami a ľuďmi je úplne náhodná.



Harabin má naozaj vplyv. Na jeho známe „Rúška dole“ zareagovali dokonca aj vo Vatikáne! (VIDEO)
Štefan Harabin je známy „bezrúškovec“ čo dokazuje na každom kroku. Dokonca na nenosenie rúška nabádal aj bežných ľudí počas demonštrácií. Jeho slová si, zdá sa, zobral k srdcu aj pápež František vo Vatikáne. Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik