Krajčí, Kolíková či Matovič: Ktorí politici sa ešte nachádzajú na čiernej listine koncertov Paľa Haberu? (FOTO)
27 | 05 | 2021 I Tibor Sipos

Pandémia koronavírusu vážne postihla aj umelcov, medzi ktorých patrí aj dnes už legendárny Paľo Habera. Ten na svojom instagramovom príspevku reagoval na iniciatívu bratislavského pivovaru, a podľa jeho vzoru vydal oficiálny zákaz pre niekoľko politikov, ktorí sa už nikdy nesmú objaviť na jeho koncerte.


 

Politici nechali napospas osudu pandémie aj umelcov. Frontman skupiny Team to však nenechal len tak a na svojich sociálnych sieťach zverejnil zoznam súčasných či v niektorých prípadoch i bývalých členov vládneho kabinetu.

„Pripájam sa k iniciatíve reštaurácie Dunajský pivovar v Bratislave a pána Halgaša! Za mňa - NEŽELÁM si, aby ktorýkoľvek z TÝCHTO POLITIKOV navštívil niekedy v budúcnosti môj koncert,“ napísal rozhorčený Habera pod zoznam s konrétnymi tvárami a menami. Medzi nich patrí takmer celá koalícia vrátane Igora Matoviča, súčasného premiéra Eduarda Hegera, Veroniky Remišovej, Richarda Sulíka, Jany Bittó Cigánikovej, Branislava Gröhlinga či Márii Kolíkovej. Na zozname sa nachádza hneď 45 politikov!



 

 

 

Rozzúrený spevák a porotca pokračoval s tým, že k zákazu ho nikto nevyzval, ale ide o jeho vlastné rozhodnutie. „Nechcem hrať pre niekoho, kto v týchto ťažkých časoch nepomohol kultúre a ľuďom, ktorí v nej pracujú !!!! A nielen nám !!!! Mohol by som tu ešte hodinu vypisovať všetky dôvody , ale to by aj tak nemalo žiaden význam. Tak už len jedno- nikto ma k tomuto príspevku nevyzval a nestratil som žiadne nervy . Je to len moje rozhodnutie a je mi jedno čo si o tom kto myslí !!!“ Dodal Habera, pričom výkričníkmi, ktoré mali zdôrazňovať jeho hnev voči politikom, vôbec nešetril.

Princ Harry prezradil, prečo bral drogy a prečo sa história v súvislosti s princeznou Dianou opakuje
25 | 05 | 2021 | Tibor Sipos