Danko: Vláda nehospodárne míňa peniaze a bojím sa, čo všetko ešte stihne napáchať (VIDEO)
27 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Predseda národniarov Andrej Danko sa usiluje stále sa zviditeľňovať a kritizovať všetko, čo je spájané s predstaviteľmi súčasnej koalície. Ani tentokrát sa vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti, nezameral na nič iné ako na jej kritiku, hoci spomenúť stihol aj svoje úspechy.


Národniari sa pod vedením Andreja Danka prepadli vo volebných preferenciách pod hranicu 3%, a tak na pôsobenie v parlamente môžu už iba krásne spomínať. Šéf SNS ale nestráca nádej v tom, že stálou kritikou súčasnej vlády, ako v najnovšom videu, ktorá si to však určite zaslúži, a pripomínaní všetkého dobrého, čo spravil on, pomôže jemu a jeho strane k návratu naspäť nielen do parlamentu, ale aj do vlády.
Žiaľ, Slováci si vybrali túto vládu a jediná možnosť, ako ich zastaviť, je referendum

Cirkus v parlamente mal podľa Danka spraviť s tým, že najskôr hlasoval spolu s Ficom a tvrdil, aby bol vo väzbe sediaci Vladimír Pčolinský v sále, a potom pred kamerami povedal, že Fico ani nevedel, o čom dal hlasovať. „To je Boris Kollár,“ hovorí s posmeškom Danko. „Ak ste ho počuli včera v rádiu Expres, kde zaznieval jeho hurónsky smiech museli ste sa definitívne presvedčiť, že táto vláda nemôže riadiť Slovensko,“ vytiahol šéf národniarov na šéfa Sme rodina ďalší posmešný tromf uvedomujúc si ale, že táto vláda, na rozdiel od neho, od občanov dostala mandát. „Často stretávam ľudí, ktorí nám ďakujú za rekreačné poukazy, paušálne výdavky, vojaci aj učitelia za platy a hovoria, že sa poučili,“ prihrieva si svoju polievočku Danko, ktorého vraj mrzí, kam sa až Slovensko dostalo.

Pavol Slota: "SNS je s Dankom odsúdená na preferencie na úrovni plnotučného mlieka!"
Meno Slota netreba azda nikomu na Slovensku špeciálne predstavovať. Každý si hneď predstaví Jána Slotu, expredsedu národniarov, ktorý bol všeobecne známy svojimi vyjadreniami aj excesmi. Bavilo sa na nich celé Slovensko. Teraz sa do politiky hotuje... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Žiaľ, Slováci si vybrali túto vládu a jediná možnosť, ako zastaviť týchto ľudí je referendum, alebo potom musíme trpieť do najbližších parlamentných volieb,“ hovorí ďalej predseda SNS. Iná možnosť ako parlamentné voľby podľa Danka nie je, a tak ľuďom sľubuje, že sa bude snažiť chodiť čo najviac po regiónoch Slovenska. „Zanedbali sme veľa vecí, priznávame si svoje chyby, ale nikto nás nemôže obviňovať z toho, že by sme počas štyroch rokov niekoho dali prenasledovať, niekomu ubližovali či niekoho osočovali. To, čo robí dnešná koalícia nemá obdobu,“ pridáva ďalšiu kritiku Danko a vzápätí pripomína ľuďom, ako ich varoval pred deštrukciou štátu.

Andrej Danko: Ľudia už "prekukli" nič neriešiaci cirkus tejto vlády
Hádajú sa, jednu kauzu zakrývajú inou, bojujú o moc, o vplyv, o europeniaze. To je politika súčasnej vlády. A občanom odkazujú, nech zabudnú na nejakú pomoc. Naopak, vyhrážajú sa zvyšovaním daní. Poukazuje na to predseda SNS Andrej... Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

Vyhrážajú sa politikom a tým, ktorí im zavadzajú pri snahe o ovládnutie štátu

„Ak ovládnu štát tí, ktorí majú svoje politické strany zložené z niekoľkých ľudí. A stalo sa. Do parlamentu sa dostali takí, ktorí sú obviňovaní zo sexuálnych trestných činov, ale nevzdajú sa svojho mandátu tak, ako sa to stalo v Čechách,“ naráža Danko na prípady nášho poslanca Jána Heráka z OĽaNO a českého Dominika Feriho z TOP 09. Podľa šéfa národniarov sú poslanci za OĽaNO náhodný zhluk ľudí, ktorí ani nevedia, čo majú v parlamente robiť. „Deštrukcia štátu je tu, hoci keď som o nej pred voľbami hovoril všetci sa smiali. Dnes už mnohých prechádza smiech a bojím sa, že tomu bude aj ďalej,“ varuje Danko, a poukazuje na nespokojnosť hercov či živnostníkov. Predseda SNS tvrdí, že nechce aby jeho slová vyzneli, že z tejto situácie nie je možné riešenie. To zásadné je poučenie z toho, čo sa stalo.



Andrej Danko sa vraj zamýšľa aj nad tým, ako znížiť dlh, keď za jediný rok vláda minula 9,9 miliardy. „To by nám stačilo na dokončenie siete diaľnic zo západu na východ a severu na juh,“ hovorí šéf národniarov, ktorý akoby zabudol, že aj on bol štyri roky pri moci, no diaľnicu z Bratislavy do Košíc ani oni nedokončili. „Áno, nehospodárne míňajú peniaze, nemajú nastavený systém a bojím sa, čo všetko ešte napáchajú,“ dodáva smutne „spasiteľ“ Danko, podľa ktorého je však horšie, že sa vyhrážajú politikom a tým, ktorí im zavadzajú pri snahe o ovládnutie štátu. „To, čo tu je nemá obdobu a verím, že čím ďalej tým viac ľudia pochopia, že je nutné znížiť počet politických strán a v budúcnosti oveľa tvrdšou rukou niektoré problémy Slovenska skutočne a definitívne vyriešiť,“ konštatuje na samý záver videa Anton Danko.

Nahnevaný Danko: Čaputová nadŕža koalícii a nie je prezidentkou všetkých občanov
Predseda SNS Andrej Danko tvrdí, že Zuzana Čaputová nie je prezidentkou všetkých občanov. Hlava štátu podľa neho nadŕža opozícii. Dôkazom toho je fakt, že nevyhlásila referendum o predčasných voľbách. Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik