Zurianovi hrozí väzba a mučenie, rovnako ako v prípade Milana Lučanského, myslí si Blaha
23 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha sa zrejme stáva konšpirátorom a poslom zlých správ. Myslieť si to môže každý, kto si prečíta jeho najnovší status, v ktorom sa zamýšľa nad tým, či náhodou nečaká Branislava Zuriana rovnaký osud ako Milana Lučanského.


„Prepad“ Zurianovho bytu policajnou inšpekciou a vyvalené dvere svedčia o tom, že aj exriaditeľ NAKA sa stal pre niekoho veľmi nepohodlným. Pre koho, to sa zatiaľ nevie, no možno sa to verejnosť časom dozvie. Ľuboš Blaha však v statuse konštatuje, že to, čo sa udialo pripomína vojnu gangov.
Chystala „Konšpiračná Desina“ v pivnici SIS nebodaj malý nenápadný puč?

„Najskôr odstránili Milana Lučanského, teraz idú po Branislavovi Zurianovi. Existuje dôvodná obava, že Zurianovi hrozí rovnaký koniec. Čírou vesmírnou náhodou bývalému šéfovi NAKA, ktorého kedysi nominoval práve generál Lučanský, vyrazili dvere a išli ho zatknúť zrovna po jeho škandalóznej výpovedi o Matovičovi a Hegerovi,“ začína svoj status Ľuboš Blaha. Treba však pripomenúť i to, že Zurian nazýval Lučanského svojím bratom, takže aká-taká súvislosť tu predsa len byť môže. „Podľa Zuriana mohol byť hlavný udavač Makó iba Matovičovým nastrčeným agentom SIS. V hre bolo vydieranie Hegera, dnešného premiéra. Matovič vraj zneužil právomoci verejného činiteľa a za Makóa sľúbil SIS-ke 20 miliónov z peňazí daňových poplatníkov,“ uvádza ďalej podpredseda Smeru-SDS, podľa ktorého toto všetko sú atómovky, ktoré by v prípade potvrdenia povalili každú vládu na svete.

Škandál: Podľa Zuriana chcel Matovič dostať Makóa do SIS za zvýšenie rozpočtu o 20 miliónov eur!
Exriaditeľ Národnej kriminálnej agentúry Branislav Zurian sa ešte ani nestihol poriadne aklimatizovať na život mimo služby polície a už má problém. Zariadila mu ho Inšpekčná služba, ktorá vtrhla v piatok ráno do jeho bytu, vyvalila dvere a urobila... Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Blaha si myslí, že Zurianovi hrozí väzba a mučenie, rovnako ako v prípade Milana Lučanského. „Zhodou okolností pár dní pred záťahom na Zuriana zasadala Konšpiračná Desina, orgán, aký nemajú ani najfajnovejšie mafie sveta. O čom asi tak hovorili? Žeby o Zurianovi, Makóovi, Matovičovi či Hegerovi?“ pýta sa Blaha, ktorý si všíma aj ďalšiu vec. „V pivnici SIS nebol nikto zo strany SaS. Okrem Kollára tam neboli ani koaliční lídri. Kolíková vyšupovala Remišovú akoby už bola na čele Za ľudí ona. Heger odstavil Matoviča. Čo to tam piekli? Rodí sa alternatívne centrum moci?“ pokladá konšpiračnú otázku podpredseda Smeru-SDS a dodáva, že v pivnici nechýbali najvernejší služobníci USA na čele s Lipšicom. „Čaputová by tam bez pokynu ambasády nikdy nešla. Heger pracoval pre americký rezort obrany ešte pred 20 rokmi... Chystá sa malý nenápadný puč?“ pýta sa opäť konšpiračne Blaha.


Kto ešte na Slovensku môže dôverovať orgánom činným v trestnom konaní?

Štát je podľa podpredsedu Smeru-SDS v totálnom rozklade. „Sme uprostred vojny policajtov, vláda sa správa ako sicílska mafia a kriminalizácia opozície je v plnom prúde. Zurian môže pokojne požiadať o azyl. Po smrti Milana Lučanského a ďalších mu ho určite udelia v desiatkach krajín sveta. Kto ešte na Slovensku môže dôverovať orgánom činným v trestnom konaní?“ pýta sa ďalej Ľuboš Blaha, ktorý kladie aj ďalšie otázky: „Toto je to slušné Slovensko, ktoré ste si tak želali, milé mladé slniečka z Bratislavy? O tomto vrieskal Stanke? Toto je to All for Ján? Jeden rok a totálny rozklad štátu, ohrozenie národnej bezpečnosti a strata našej suverenity. Sme späť v divokých 90. rokoch,“ končí svoj status podpredseda Smeru-SDS.

Belousovová: Zurian vie veľa aj o Matovičovi a Hegerovi. Boja sa mocní pravdy?
Neuveriteľný zásah inšpekcie NAKA u exšéfa NAKA Branislava Zuriana šokoval Slovensko. Expolitička Anna Belousovová v ňom vidí aj niečo iné. Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik