VIDEO: Ako sa v r. 2018 u Hríba naplánoval štátny prevrat - a ako sme na to už všetci zabudli...
23 | 05 | 2021 I René Skalný

Pod lampou býva najväčšia tma. Čaputová, Lipšic, Remišová, či Nicholsonová by o tom vedeli rozprávať svoje. Nie je tomu totiž tak dávno, čo si spomínané "osobnosti" rozdeľovali republiku rovnomennom v klube aktivistického novinára Štefana Hríba. A tom, že nešlo len o hocaké stretnutie, svedčí fakt, že všetci menovaní dnes zastávajú kľúčové pozície v štáte... 


Hovorí, že volič má pamäť ako dážďovka. A ten slovenský, zrejme nebude výnimkou. Internet si našťastie pamätá mnoho. Takýmto mementom môže byť archívny záznam z časov nedávno minulých, kedy Slovenskom rezonovala kauza vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice.

Tragédia dvoch mladých ľudí - ktorú mimochodom súčasný "ministro-premiér" v nestráženej chvíli dokonca označil za "miľník" - dala na okamih príležitosť úzkej skupinke bezcharakterných typov bez zábrana a morálnych škrupúľ ako sa dostať k moci.

Mimochodom, podobnosť s osobami vo videu je čisto náhodná...

Umelci si na tribúnach Za slušné Slovensko vybojovali "vládu snov". Tá teraz nemá na ich výplaty!
Stanke, Kramár, Kemka, Mórová, Pauhofová, Fialová a ďalší... Ak by mal mať štátny prevrat na konci titulky, vo vedľajších úlohách by sa zaiste opakovali tie isté mená. Ale osud má zrejme zmysel pre iróniu, pretože takzvaným "osobnostiam" sa im... Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | René Skalný


...3,2,1 Klapka!

Ich cesta do najvyšších pozícií moci bola vtedy vyšľapaná plnými námestiami ľudí, ktorí žiadali objektívne vyšetrenie všetkých káuz a predčasné voľby. Požiadavky v podstate správne a legitímne - no skrz-naskrz zneužité.

Ako to už v histórii býva zvykom, pospolitý ľud bol akurát zneužitý ako komparz vo veľkom scenári akéhosi "slušného" prevratu. V hlavných úlohách si zahrali samozvané "osobnosti", vo vedľajšej úlohe platení cirkusanti zo šoubisnizu, nemálom prispela aj zahraničná produkcia.

Kto čítal pomerne rozsiahly dokument, ktorý svojho času priniesla novinárka Jana Teleki, zistil, že ide o kasový trhák, oproti ktorému aj známy film "Vrtenie psom," či politická dráma "Domček z karát" sú len trápnymi mexickými telenovelami.

Nevyšetrená vražda, korupcia na najvyšších miestach, "kráska" v hlavnej úlohe, tajné služby, zahraniční agenti aj Apači! Je tam všetko.

Skrátka dielo - ktoré sa len tak nezopakuje. Ak by ste aj chceli, snaha je márna. Na tú zápletku s "©predčasnými voľbami" a "občianskymi protestami™" má už autorské práva niekto iný. Nech vám teda osvieži pamäť aspoň nasledujúci "trailer":