Kauza Makó: Prevoz súkromným lietadlom, milióny v Dubaji - aj tak vyzerá život kajúcnika!
23 | 05 | 2021 I René Skalný

Donedávna vysokopostavený štátny úradník Makó mal spolu s ďalšími pravidelne vyvážať milióny eur za hranice. A to dokonca vo veľkom štýle; súkromným lietadlom a priamo do Dubajskej banky. Aby to nestačilo, z exotickej destinácie ho vraj štátne orgány priviezli opäť súkromným tryskáčom na vojenské letisko v Kuchyni!


"Kajúcnikovi Ľudovítovi Makóovi zaistili majetok. Televízii Markíza to potvrdil dozorujúci prokurátor kauzy Judáš, v rámci ktorej je obvinený.

Bývalý šéf daňových kriminalistov mal páchaním trestnej činnosti získať milióny eur. Nejaké si údajne uložil aj do banky v Dubaji. Koľko peňazí, aký majetok a v akej hodnote konkrétne zaistili, ale prokuratúra nespresnila.

Ľudovít Makó je obvinený z členstva v zločineckej skupine takáčovcov, z obmedzovania osobnej slobody a vydierania. Za mrežami bol mesiac, prepustil ho prokurátor. Priznal sa k páchaniu zločinov a spolupracuje.

Aj vďaka jeho svedeckým výpovediam potom policajti zadržali a obvinili ďalších.  Včera prišiel vypovedať zase. Podľa portálu Topky.sk sa mal ukrývať v Dubaji, odtiaľ ho vraj priviezli súkromným lietadlom, ktoré pristálo na vojenskom letisku v Kuchyni na Záhorí." Upozorňujú.

Belousovová: Zurian vie veľa aj o Matovičovi a Hegerovi. Boja sa mocní pravdy?
Neuveriteľný zásah inšpekcie NAKA u exšéfa NAKA Branislava Zuriana šokoval Slovensko. Expolitička Anna Belousovová v ňom vidí aj niečo iné. Čítať ďalej
22 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik