Vlani Slovenskom otriasla tragédia vo Vrútkach. Polícia hľadá svedka v súvislosti s útokom na škole
22 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení svedka, ktorý môže prispieť k objasneniu závažnej trestnej činnosti v súvislosti s útokom na základnej škole vo Vrútkach 11. júna minulého roku. Ak poznáte muža na fotografiách, kontaktujte prosím políciu na bezplatnom čísle 158, alebo to oznámte na najbližšom policajnom oddelení. Napíšte nám aj do súkromnej správy." Napísala polícia na facebooku.


Polícia dnes zverejnila na sociálnej sieti žiadosť o pomoc v súvislosti s útokom na škole, ktorý sa stal minulého roka. Slovenskom vtedy otriasla tragédia vo Vrútkach. Zahynul učiteľ matematiky a zástupca riaditeľa na Spojenej škole.

Útočníkom bol bývalý žiak. 22-ročný Martinčan, ktorý násilím vnikol do školy. Násilím vnikol do školy. Namieril si to rovno do triedy. Zranil učiteľku a dve deti a školníka. Útočníka policajti zastrelili. Udalosti pripomenul portál zilina.dnes24.sk.
Mimoriadne pátranie, hľadajú svedka

"Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení svedka, ktorý môže prispieť k objasneniu závažnej trestnej činnosti.  Ide o staršieho muža asi 175 cm vysokého s oválnou tvárou a krátkymi fúzmi pod nosom. Na zábere má oblečené čierne nohavice a tmavú vetrovku. Obuté má čierne topánky s bielymi pásmi a na hlave má šiltovku. V ruke drží veľkú červeno-bielu nákupnú tašku," píše na Facebooku Polícia.
Nevylučujú, že sa pohybuje po celom Slovensku

Podľa informácie zo sociálnej sieti nevylučujú, že sa pohybuje po celom území Slovenska. Pôvodne sme sa domnievali, že je z Banskobystrického kraja.

"Ak poznáte muža na fotografiách, kontaktujte prosím políciu na bezplatnom čísle 158, alebo to oznámte na najbližšom policajnom oddelení. Napíšte nám aj do súkromnej správy," uviedla Polícia v závere na sociálnej sieti.