Matoviča pochytila nostalgia za rúžom v maskérni. Moderátorka mu dala ponuku. Mňau...
20 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová
Príspevok Igora Matoviča na sociálnej sieti presne pred rokom vyvolal značný rozruch. Zdieľal fotku na ktorej v maskérni v jednej z televízii kreslil červeným rúžom na zrkadlo srdiečko. Dnes ho pochytila nostalgia. Ministrovi financií sa zacnelo za rúžom a zrkadlom a reakcia moderátorky nenechala na seba dlho čakať. Moderátorka Jana Krescanko Dibáková mu dala ponuku.
Odkaz rúžom zanechal v roku 2020

Status vtedajšieho premiéra Igora Matoviča z roku 2020 zdieľaný na sociálnej sieti sa dal pochopiť rôzne. "Tie tety v Markíze v maskérni sú vždy také milé, že som im tam rúžom odkaz zanechal. Dúfam, že ma nezabijú, keď to nájdu," napísal k fotke so srdiečkom a zrkadlom.

Sulík stopol Matovičovi navýšenie rozpočtu o 3,4 mld.: Nie sme Nemecko, tvrdí analytik v zhode s SaS
19 | 05 | 2021 | Tibor Sipos

Nostalgia za rúžovým srdiečkom 2021

Dnes pochytila nostalgia za rúžom v maskérni. A príspevok z roku 2020 zdieľal s nasledovným komentárom: "Mesiac si tam vraj srdiečko nechali,"
Líčenie prostriedkami pre ľudí mu núkala moderátorka

Moderátorka televízie JOJ Jana Krescanko Dibáková mu nechala odkaz. Poukázala v ňom na Matoviča, ktorý si umyl vlasy mačacím šampónom. A na ministra financií, ktorí odmieta jej pozvanie do politickej relácie.
Matovič odmieta príležitosť

"So všetkou úctou - aj maskérky TV JOJ už celé týždne čakajú na možnosť nalíčiť vás. Prostriedkami na úpravu pre ľudí. Používajú zatiaľ iba tie. Ale opakovane im musím odkazovať, že príležitosť odmietate. Verím, že do konca sezóny budeme o miliardách a sporoch v koalícii hovoriť aj v štúdiu. Nie len na občasných TB či na FCB - bez oponenta," napísala moderátorka pod príspevok Matoviča.



Orbán odkazuje Dzurindovi: Dosť bolo ponižovania, Slováci a Maďari si zaslúžia viac!
Konzervatívny denník Postoj uverejnil reakciu maďarského premiéra Viktora Orbána na Mikuláša Dzurindu, ktorý odmietol Orbánovu víziu silnej a jednotnej V4 ako protiváhy Nemecka a Francúzska. Čítať ďalej
19 | 05 | 2021 | Peter Sulek