Hlina: Matovič nás privedie do nešťastia. Čo najskôr ho odvolajte a do žiadne štátnej funkcie nemenujte
20 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zvláštne slovné útoky Igora Matoviča na Richarda Sulíka si všimol aj „nezaujatý“ expolitik Alojz Hlina. K šéfovi OĽaNO pociťuje stále väčšiu averziu. Teraz ju zaklincoval výrokom: Matovič nás privedie do nešťastia.


Pred voľbami sa chystali spolu do vlády. Teraz Hlina na Matoviča páli stále väčším kalibrom. Bývalý predseda KDH ani tentokrát v statuse nenechal na Matovičovi suchú nitku. A to najmä za jeho vyjadrenie na adresu šéfa SaS Richarda Sulíka.
Informácia o tom, že niekto ide položiť vládu, sa nezapisuje do génov

„Ak minister vlády na oficiálnej tlačovke ministerstva hovorí o tom, že nejaký človek či dokonca skupina ľudí má niečo zlé zapísané v génoch či vo svojej DNA, tak by sme mali spozornieť. Tento typ komunikácie sú 30. roky minulého storočia,“ konštatuje Hlina. Považuje priam za desivé počúvať, že niekto má niečo zlé v génoch.

„Dnes Matovič povedal, že Sulík má v génoch, že chce rozbiť vládu. Ja si rozhodne nemyslím, že informácia o tom, že niekto ide položiť vládu, sa zapisuje do génov. Tak ako sa nezapisuje do génov, či bude niekto kradnúť. A už vôbec nie preto, že niekto je súčasťou nejakej komunity,“ stavia sa expolitik nenápadne na Sulíkovu stranu.



„Povedzte niekto tým politikom s nakradnutými diplomami, že je to záležitosť fenofondu a nie genofondu. Matovič nás privedie do nešťastia. Mal by byť čo najskôr odvolaný z pozície ministra financií. A do žiadnej inej vysokej štátnej funkcie by už nemal byť menovaný,“ vyzýva Hlina. Vraj je na tieto „génové hry“ mimoriadne alergický.

„Príliš veľa nešťastia vo svete bolo spôsobeného tým, že sa pripustila debata primitívov na tému, kto má čo v génoch. Ak to necháme nepovšimnuté, nič sme nepochopili a niektoré zlé veci možno budeme musieť zažiť nanovo,“ uzatvára status Alojz Hlina.

Igor Matovič zlyhal nielen politicky a eticky, ale aj trestnoprávne, tvrdí Alojz Hlina
Minister financií Igor Matovič si návrhom zvýšiť pre gastroprevádzky DPH na 25 percent pohneval prakticky celé Slovensko. Suchej nitky na ňom nenechal ani expredseda KDH Alojz Hlina, podľa ktorého je náš nový financmajster iba obyčajný... Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik