Astrológ Daragan o svete do r. 2040: Totalita na západe, lokálna ekonomika, koniec hegemónie USA aj polo rozpad EÚ!
20 | 05 | 2021 I René Skalný

Konstantin Daragan je v Rusku a post-sovietskych krajinách vyhľadávaným astrológom. Autor niekoľkých bestsellerov, docent Národnej univerzity pre letectvo a kozmonautiku. A okrem iného konzultant poradcu prezidenta Ukrajiny. Zostavil prognózu vývoja civilizácie do roku 2040.


Ako uvádza portál astrology-online.ru, Daragan predpokladá v najbližších dvadsiatich rokoch úplnú a totálnu zmenu politiky. Takpovediac od podstaty:

"Spontánna nepokoje a skutočne ´národná´ politika sa opäť stanú normou." Tvrdí astrológ. "Úloha politických strán odrážajúcich záujmy radikálnych a marginalizovaných skupín obyvateľstva sa v civilizovanom svete do roku 2023 - 2025 zvýši.

Do roku 2040 bude popularita záujmu verejnosti o politické dianie narastať. Popísané obdobie možno pokojne nazvať antitotalitným napriek túžbe štátov a korporácií ovládnuť všetko vrátane súkromného života. Samotný koncept demokracie prejde radikálnou reformou a začne sa v Európe." Pokračuje.

Slávny ruský astrológ o svete do r. 2040: Koniec papierových peňazí, ropný monopol aj nová (virtuálna) realita
Konstantin Daragan je v Rusku a post-sovietskych krajinách vyhľadávaným astrológom. Autor hneď niekoľkých bestsellerov, docent Národnej univerzity pre letectvo a kozmonautiku. A okrem iného konzultant poradcu prezidenta Ukrajiny. Zostavil prognózu... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | René Skalný


"Nová totalita" na západe

Daragan predpovedá "degeneráciu starej demokracie a jej ideálov", a to najmä vo viacerých štátoch „starej Európy“. Súčasné demokratické nastavenie bude podľa neho viesť (najmä v západnej Európe) k nástupu radikálnych skupín k moci. 

Dá sa očakávať, že tieto štáty použijú aj krajné prostriedky - čiže nasadia ozbrojené sily proti svojim obyvateľom, v mene obrany ústavného poriadku.
Samospráva aj mikroštáty

Paradoxne, na druhej strane to bude viesť k akémusi ozdravenie systému. Daragan predpokladá "skutočnú regionálnu samosprávu, fragmentáciu štátov (a dokonca aj miest) na zóny, ktoré majú významnú právnu a administratívnu nezávislosť od štátu.

V nerozvinutých štátoch bude rovnaký proces viesť k vzniku anarchistických území v rámci týchto krajín. "Predpovedám vznik významného počtu uznaných a neuznaných mikroštátov a autonómnych území - počnúc rokmi 2023 - 2025." Dodáva.

Slávny ruský astrológ o svete do r. 2040: Kastový systém, patricijovia verzus plebejci, sodomia, neopohanstvo aj cyborgovia!
Konstantin Daragan je v Rusku a post-sovietskych krajinách vyhľadávaným astrológom. Autor hneď niekoľkých bestsellerov, docent Národnej univerzity pre letectvo a kozmonautiku. A okrem iného konzultant poradcu prezidenta Ukrajiny. Zostavil prognózu... Čítať ďalej
06 | 05 | 2021 | René Skalný

Svet nebude multipolárny

Podľa astrológa sa svet nestane multipolárnym, ako sa dá často prečítať v predpovediach iných odborníkov. "Nebude tiež existovať nič také ako predĺžená studená vojna medzi dvoma superveľmocami v 20. storočí. Nebudú existovať jednoznačné centrá moci, ktoré celé desaťročia diktujú pravidlá hry celému svetu."
Už len zákulisní hráči...

"Politika sa stane situačnou, politický smer (aj veľkých štátov) sa vo veľmi krátkych časových obdobiach radikálne zmení. Budeme svedkami prekvapivých politických spojenectiev v nadchádzajúcej veľkej hre, kde pravidlá budú diktovať záujmy ekonomiky, diplomacie, spravodajských služieb či ozbrojených síl." Uvádza Daragan. 
Stopka pre nadnárodné korporácie?

Podľa astrológa sa ešte v prvej polovici 21. storočia fúzia štátov s mega korporáciami skončí. "Nepohodnú" sa na využívaní zdrojov a spôsoboch distribúcie informácií v médiách.

K legalizácii postavenia korporácií vo vzťahu k štátom dôjde v rokoch 2025 až 2040, a to priamo v medzinárodnom práve.

Slávny ruský astrológ predpovedá svet do r. 2040: Žiadne konce sveta, ale vedecký skok, koniec darwinizmu a revolúcia v komunikácii!
Konstantin Daragan je v Rusku a post-sovietskych krajinách vyhľadávaným astrológom. Autor hneď niekoľkých bestsellerov, docent Národnej univerzity pre letectvo a kozmonautiku a (okrem iného) konzultant poradcu prezidenta Ukrajiny. Zostavil prognózu... Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | René Skalný

Koniec USA ako svetového policajta

Spojené štáty vraj stratia svoj vplyv ako dominantná svetová veľmoc. Daragan však jedným dychom upozorňuje, že stále budú významným hráčom na medzinárodnom poli.

"Finančná reforma, ktorá sa v Spojených štátoch začala v rokoch 2014 - 2015, bude mať zásadný vplyv na globálnu ekonomiku. V budúcnosti prestane existovať dolár ako základ svetového hospodárstva a rezervná mena.

Proces sa ukončí najneskôr do roku 2038, rozhodujúce budú roky 2023 - 2025. Od roku 2014 do roku 2040 sa USA zúčastnia najmenej dvoch vojen. Jedna z nich bude na Blízkom východe najneskôr do roku 2027." Tvrdí astrológ.
Chradnúca Európska únia

"EÚ stratí aj politický vplyv a ekonomickú váhu. Európska únia sa nezrúti, ale zákonite sa zmení na heterogénnu štruktúru s členmi 1., 2. a 3. stupňa. EÚ tiež prejde vážnymi vnútornými problémami až masovými nepokojmi, ktorých výsledkom bude vznik nových hraníc.

Nové štáty namiesto starých, nové autonómie a zásadne nová vnútorná politika. Jedným z problémov bude, že niekoľko z posledných štátov, ktoré vstúpili do EÚ, skutočne opustí eurozónu, hoci do nej budú právne zahrnuté.

Na európskom kontinente dôjde k revízii hraníc a výsledkov druhej svetovej vojny, ako aj k oficiálnemu prehodnoteniu úloh Hitlera a Stalina. Najneskôr v rokoch 2030-2035." Upozorňuje Daragan.

Belousovová: Nacisti sa skrývali za nadradenosť rasy, ktorá má právo vládnuť svetu - dnes sa deje to isté v mene "demokracie"
Bola doba, kedy nás naši vtedajší aj "súčasní" spojenci zbabelo zradili a podhodili Hitlerovi. Západ sa dlho skrýval za tých, čo bojovali vo Veľkej vlasteneckej vojne. Boli to muži, ženy, deti. Spolu viac ako 20 miliónov obetí národov ZSSR. My dnes... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | René Skalný

Rusko v problémoch

Ani Rusko to v najbližšom polstoročí nebude mať jednoduché. "Bude prebiehať decentralizácia moci, federalizácia regiónov. Rusko v skutočnosti stratí kontrolu nad časťou svojich území. Pravdepodobné je najmä vytvorenie „slobodných ekonomických zón“ alebo podobných formácií - na Ďalekom východe, na Kaukaze a na severe Ruska.

Najťažšie obdobia pre Ruskú federáciu budú roky 2022 - 2026. Bude to čas nepokojov a riešenia vnútorných problémov; 2032 - 2035 - kríza medzinárodných vzťahov a systémová reforma, ktorá nastala v dôsledku revolučných zmien.

Existuje veľká pravdepodobnosť účasti krajiny v miestnych vojenských konfliktoch takmer bez výnimky počas celého obdobia, najmä však v rokoch 2025 - 2028.

Taktiež nepredpokladám presun kapitálu, ale pravdepodobne výstavbu nového administratívneho centra najneskôr do roku 2030, ktoré prevezme významnú časť riadiacich funkcií, ktoré sú teraz sústredené v Moskve." Uzatvára Daragan ďalšiu časť svojej predpovede, ktorú prepracoval ešte v roku 2013.

Zaútočí Putin na Ukrajinu?  Žiaden scenár nemožno podceňovať
NATO sa bude musieť rozhodnúť, či podporí Ukrajinu, ktorej snahou je vstúpiť do Aliancie, alebo ustúpi Rusku a bude riskovať politickú porážku, píše dw.com. Čítať ďalej
18 | 05 | 2021 | Ingrid Vrabcová