Už je jasné, prečo nadácia Zastavme korupciu bráni Kolíkovú. Majú osobné prepojenia!
19 | 05 | 2021 I Petra Demková

Pracovníci nadácie podozrivo aktívne utekali do éteru vysvetľovať, hneď po prevalení Kolíkovej afér, že Kolíková je čistá. Nečudo, keď majú osobné prepojenia!


„Kolíkovej advokátska kancelária prostredníctvom svojho partnera L. Opetta  právne zastupuje aj politickú mimovládku Zastavme korupciu,“ informuje stránka na Facebooku.


Stránka „Neverím falošným politikom“ doplnila chýbajúci dielik do puzzle. V Hlavnom denníku sme opakovane upozornili na nadprácu, ktorú „protikorupčná“ nadácia v prípade ministerky spravodlivosti vykonáva. Pracovníci nadácie totiž podozrivo aktívne utekali hneď po prevalení Kolíkovej afér do éteru vysvetľovať, že Kolíková je čistá.

Nadácia Zastavme korupciu robí nadprácu. Opakovane obhajuje neobhájiteľnú Kolíkovú
Začína byť otázne, či má vôbec Nadácia Zastavme korupciu v náplni odhaľovať korupciu. Zdá sa totiž, že by korupciu nevideli a nepočuli, ani keby im spievala pod oknami. Teda iba konkrétnu korupciu. Korupciu, „našich“ ľudí. Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Petra Demková
?fbclid=IwAR1FSRqMwp0_5NDlV62i05u-tj9YFa1oZjj76ZGdV82shS-tWTBml6buRyM

Na stránke „Neverím falošným politikom“ sa objavil takýto príspevok: „Všetko do seba zapadá ako ozubené kolieska. Kolíkovej advokátska kancelária prostredníctvom svojho partnera L. Opetta právne zastupuje aj politickú mimovládku Zastavme korupciu. Už teda rozumieme, prečo sa médiám a mimovládkam nechce rozoberať jej kauzy,“ napísali v príspevku.

Na záver doplnili ešte vysvetlenie: „Pán Opett je známy tým, že buď zastupuje alebo je nastrčený v rodinných firmách Kolíkovcov, ktoré robia miliónový biznis so štátom! A vraj oni sú tí slušnejší,“ dodal autor.

Zdá sa, že amatérske facebookové stránky vedia vyšetrovať korupciu lepšie ako slávna nadácia Zastavme korupciu. A to je na zamyslenie.

Nadácia Zastavme korupciu ospravedlňuje Kolíkovú. „O konflikt záujmov nejde,“ napísali
Mária Kolíková má podporu na nečakaných miestach. Zastali sa jej najväčší bojovníci proti korupcii. Nadácia Zastavme korupciu síce nejaké drobné chybičky našla, ale vo všeobecnosti ich hodnotenie káuz Kolíkovej vyznieva ako platené PR pre... Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Petra Demková