Murín: Rádio Slovensko ovládli záujmové skupiny, ktoré pracujú pre americký Deep state
18 | 05 | 2021 I Petra Demková

„Rádio Slovensko dnes podvečer (17. mája) drzo a arogantne zaradilo školenie svojim vlastným koncesionárom o "dezinformáciách". Opäť "demokraticky" bez oponentov, len dvaja zo Západu školení papagáji opakovali dokola nezmysly,“ píše Murín na Facebooku.



Rádio Slovensko je propagandistickou stanicou

Murín nazval Rádio Slovensko propagandistickou stanicou. „Rádio Slovensko dnes podvečer (17. mája) drzo a arogantne zaradilo školenie svojim vlastným koncesionárom o "dezinformáciách". Opäť "demokraticky" bez oponentov, len dvaja zo Západu školení papagáji opakovali dokola také nezmysly, akože užívateľom na Facebook-u chýba - pozor! - školenie!“ začína zostra známy spisovateľ.

Blaha sa teší, odvolací súd dal v spore s ESET-om za pravdu jemu. Ide ale o Pyrrhovo víťazstvo
Podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha môže mať dôvod na široký úsmev a radosť z toho, že porazil tak nenávidených „eseťákov“. V statuse sa teší, že odvolací súd mu dal v spore so spoločnosťou ESET za pravdu, lebo to je dôkaz, že nie všetci sudcovia na... Čítať ďalej
18 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Komplici Deep state obsadili všetky médiá

„Áno, priatelia, radi by nás tieto bábky školili, ako si to praje Deep State a záujmové skupiny, ktoré obsadili všetky žlté médiá - a aj RTVS - a sú už pár rokov zhrození, že nám tie svoje dezinformácie nemôžu predávať exkluzívne bez oprávnenej kritiky a ich odhalení. Preto nenávidia sociálne siete, preto útočia na Facebook a vnucujú tu cenzúru a nevedia vystáť slobodné alternatívne médiá,“ popisuje praktiky záujmových skupín Gustáv Murín.
Klamali o Iraku, klamú aj dnes

„Takže, samozrejme, nezaznelo, že jednou z najväčších dezinformácií na medzinárodnej scéne bolo klamstvo vlády Busha Jr., že Irak vlastní jadrové zbrane. Samozrejme, že neodznelo ani to, že nebyť sociálnych sietí, neprevalila by sa väčšina káuz vládnucich skupiniek, ako bola kauza Gorila!“ pripomína spisovateľ kníh o mafii.

„Ale títo dobre platení havkáči a redaktorka "Rádia Slovensko" majú smolu. Sociálne siete táto politická čvarga neobmedzí, nech hlása čokoľvek. Oni všetci sú totiž ich produktom! Začalo to SAS a výslovne virtuálnym produktom je Mafoš Multitrtko s jeho videjkami lživých sľubov. A perlička na záver: veď opakované dezinformácie šíri aj "Rádio Slovensko"!“ uzavrel svoj príspevok na Facebooku Murín.

Značka IKEA bojuje v prvej línii LGBTI+ a gender propagandy!
Už aj na Slovensku sme "svetoví". Známa nábytkárska značka slávnostne vyvesila upravenú dúhovú vlajku a chystá aj tematické produkty. Ich vlastnou iniciatívou má byť akási "vlajka pokroku" sťaby bojová štandarda nielen všetkých sexuálnych odchýlok,... Čítať ďalej
15 | 05 | 2021 | René Skalný