Matovičov Veľký tresk neuspeje. Vládu rozbije, predčasné voľby budú
17 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová

Všetko, čo chytí do ruky, pokazí. Jeho manažérske schopnosti sú nulové. Pritom ego ho núti prichádzať s extrémnymi riešeniami, ktoré verejnosti ukážu jeho genialitu, píše portál SME. Kazisvet s nulovými schopnosťami, ale egom génia. Kto je to? Igor Matovič


Reformy sa nerobia tak, ako ich robí Igor Matovič. Žiadne analýzy, žiadne riešenie, ktoré je dobré pre väčšinu. Iba túžba presadiť vlastné riešenie. Cieľ jediný. Zastaviť pokles preferencií.
Nápady „Outside the box

Celoplošné testovanie. Nákup Sputnika. Fond vzájomnej pomoci. Vládne noviny či investigatívny fond. Bývalý premiér a jeho nápady „outside the box“. Pretláča ich vďaka svojej  pozícii. Končia sa fiaskom. A čaká nás ešte jeden. Podľa jeho slov ten najúžasnejší. Veľký tresk. Na Matovičovu reformu si takpovediac posvietil portál SME.
Najväčšia finančná reforma vznikla výhradne v hlave Matoviča

„Najväčšiu daňovo-odvodovú reformu v histórii Slovenska nevymysleli ekonómovia na ministerstve financií. Neposvätila ju rozpočtová rada, národná banka, zamestnávateľské združenia a nikto. Najväčšia finančná reforma v histórii Slovenska vznikla výhradne v hlave bývalého premiéra. Nie že by mal Igor Matovič záujem o reformu systému, že by mal chuť zefektívniť ho a podporiť podnikanie na Slovensku. Keby to chcel, daňovo-odvodová reforma by sa dostala aspoň okrajovo do plánov fondu obnovy,“ píše Tomáš Škřivánek pre portál SME.

Žiadny šéf, zástupca na odchode. Takto funguje NAKA
Od dnes NAKA nemá riaditeľa. O dva týždne odchádza aj zástupca riaditeľa. Chystá sa aj odchod riaditeľa bratislavského odboru NAKA, píšu Parlamentnelisty. Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová

Megalomanská rodinná politika

Finančná reforma podľa Škřiváneka slúž jedinému cieľu.  Zaplatiť Matovičov nový Sputnik, ktorým je megalomanská rodinná politiku. Občania Slovenska, živnostníci, vlastníci kapitálu a sporitelia, tí všetci zaplatia za Matovičovu politickú snahu podporiť deti novými financiami.
Z populizmu, ktoré ho vynieslo na výslnie neupúšťa

Matovič chce zúfalú snahu poklesu preferencií zastaviť vďaka PR. Hlásať žalostný stav slobodných mamičiek s deťmi. Dôvod obrovskej veľkej zmeny.
Igor Matovič je nebezpečný pre financie aj pre krajinu

„Takto sa reformy, ani podpora rodín nerobia. Slovensko má k dispozícii mnoho inštitúcií, ktoré dokážu spoľahlivo prepočítať vplyv a následky akýchkoľvek krokov. Igor Matovič je vo funkcii ministra financií nebezpečný pre financie aj pre krajinu. Kým jeho plošné testovanie stálo stovky miliónov eur, jeho daňová reforma bude stáť miliardy,“ tvrdí v článku pre portál SME Tomáš Škřivánek.

Zeman prišiel s novou verziou výbuchov vo Vrběticiach, hovorí o možnom "manku"
Český prezident Miloš Zeman prišiel v nedeľu s ďalšou verziou výbuchu muničných skladov v moravskej obci Vrbětice z roku 2014. Podľa neho mohlo ísť o snahu o "zakrytie manka", informoval server Novinky.cz. Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | tasr

Veľký tresk neuspeje, vládu rozbije, predčasné voľby budú

Pravdepodobnosť, že by jeho „veľký tresk“ uspel, je podľa Tomáš Škřivánek prakticky nulová. Z jeho vyjadrení je však zrejmé, že za svoju reformu bude bojovať do konca. Bez ohľadu na následky, píše portál SME.
Na rozpad bude v súčasnej situácii stačiť málo

„Tvrdošijne stáť za touto reformou. V duchu „keď nebude po mojom, nebude nijako“ je možné očakávať, že Igor Matovič rozbije v priebehu mesiacov aj svoju druhú vládu. Predčasné voľby tu budú skôr, než by si ktokoľvek myslel,“ dodáva Tomáš Škřivánek pre portál SME na záver.

Pavol Slota: "SNS je s Dankom odsúdená na preferencie na úrovni plnotučného mlieka!"
Meno Slota netreba azda nikomu na Slovensku špeciálne predstavovať. Každý si hneď predstaví Jána Slotu, expredsedu národniarov, ktorý bol všeobecne známy svojimi vyjadreniami aj excesmi. Bavilo sa na nich celé Slovensko. Teraz sa do politiky hotuje... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik