Ďateľ: Klient Matovičovho Himmlera, Lipšica – kriminálnik Beňa, si ide po podmienku
17 | 05 | 2021 I Petra Demková

Peter Tóth, informuje, že kriminálnik, Boris Beňa, pôjde 27. mája pred súd. „Prokurátor ÚŠP Peter Kysel mu navrhuje trojročný trest s päťročným podmienečným odkladom,“ píše. „Beňa, Košč a Pčolinský s Makóom a ďalšími páchali závažnú trestnú činnosť a zneužívali na to štátne orgány,“ upozorňuje portál ďateľ.  



Chlapci, nežartujte!

Tóthovi sa mierny návrh prokurátora nepáči. „Chlapci, nežartujte! Veď vy ste Beňu ani len nezačali poriadne rozpracovávať. To, k čomu sa priznal, sú len odrobinky z toho, čo napáchal s ďalšími kriminálnikmi Vladimírom Pčolinským a Petrom Koščom,“ napísal bývalý príslušník SIS.

Toto Tódovú nepoteší – niekto ju opäť fotil. Peter Tóth si nenechal ujsť príležitosť kopnúť si
Averzia Petra Tótha voči Monike Tódovej je dlhodobo známa. Ďateľ si nenechal ujsť ďalšiu príležitosť kopnúť si do známej novinárky. Ktosi ju nafotil s neznámym mužom v podniku v Horskom parku – luxusnej štvrti, kde žije. Že by informátor?... Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Petra Demková

Beňa, Košč, Pčolinský a Makó

Ďateľ má na kritiku aj osobné dôvody. „Ponechám teraz bokom, ako Beňa, Košč a Pčolinský ublížili mojej rodine. Podstata spočíva v tom, že toto trio v spojení s Ľudovítom Makóom a ďalšími osobami páchali závažnú trestnú činnosť a zneužívali na to štátne orgány. Predovšetkým SIS a Kriminálny úrad Finančnej správy SR. Postupovali ako organizovaná zločinecká skupina,“ upozornil bývalý novinár.

„A prokurátor Kysel to ignoruje. Dokonca tých skupín bolo viac a ich členovia tvorili prekrývajúce sa množiny. Vari "elitný" prokurátor Kysel oslepol v dôsledku emanácie intenzívneho svetla svätožiary svojho nového šéfa, Matovičovho Himmlera Lipšica?“ pýta sa Tóth.
Beňa bol klientom Lipšica... kruh sa uzatvára

„Nedá sa obísť okolnosť, že kajúcny kriminálnik Beňa bol klientom Matovičovho Himmlera Lipšica. Keď sa z politika-advokáta stal riaditeľ ÚŠP, obhajobu Beňu prevzal jeho kolega Peter Kubina. Matovičov Himmler Lipšic urobil zase z Kysela svojho zástupcu a ten s jeho bývalým klientom, kriminálnikom Beňom uzavrel dohodu o vine a treste. A utekajú s ňou na Špecializovaný trestný súd, aby im ju posvätil,“ vysvetľuje novinár, ktorý si hovorí Ďateľ.

„Are you fucking kidding me?“ končí svoj príspevok na sociálnej sieti.

Peter Tóth: Novinári sú komplicmi organizovanej skupiny Pčolinský - Lipšic - Košč (rozhovor)
Bývalý novinár Peter Tóth alias Ďateľ, Hlavnému denníku v exkluzívnom rozhovore poskytol svoj pohľad na dianie v SIS. Aj na kauzy, ktoré v súčasnosti hýbu Slovenskom. Neobišiel ani Daniela Lipšica a Moniku Tódovú. Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Petra Demková