Redaktorka Tódová opäť v paľbe kritiky. Teraz jej naložila Xenia Kopecká, žena z ľudu
16 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Redaktorka provládneho Denníka N Monika Tódová si už vyslúžila za svoje novinárske „umenie“ od strany Smer-SD svoje. Tentokrát sa do nej v statuse pustila žena z ľudu, Xenia Kopecká, ktorá ju tiež vôbec nešetrila.


Xenia Kopecká zvykne kritizovať mnohé zlé, čo sa v našej spoločnosti deje. A teraz zrejme uznala za vhodné, že sa v statuse na sociálnej sieti vyjadrí aj na adresu konšpirátorky hlavného prúdu Tódovej.
Koľko si zobrala úplatkov?

„Žurnalistka... ´Keď Soroš vlastní Sme, tak potom má Fico mozog Blahu...´ Čo veta, to perla. Monča bez titulu, ide hodnotiť Doc., JUDr., CSc. Keby si nebola taká tupá a lacná, vedela by si, že novinárska etika hovorí o obecnej miere vkusu, ochrane súkromia, o ochrane práv cti a dôstojnosti!“ píše  Xenia Kopecká.

A vzápätí dodáva: „No a, samozrejme, o objektívnej pravde! Takže, Mončiči, poď do toho. Chceme vidieť tvoje daňové priznania! Chceme vedieť, s kým tráviš voľný čas! Chceme vedieť, koľko si vzala úplatkov!“

&set=a.126841492171953&type=3
Ukája ťa už len nenávisť k Ficovi?

No tým sa to nekončí. Nabrúsená Xenia ide aj ďalej. Žiada, aby konšpirátorka Tódová prezradila svoju konfekčnú veľkosť a dokonca sa jej pýta, či ešte vie, čo je to sex alebo ju "ukája nenávisť verzus Fico".

"Do toho Tódová, veď sa priznaj, za koľko si sa predala! Bola som presvedčená, že hlúposť Slovenska zjedla Remišová, ale vidím, že sa podelila. Dúfam, že ťa Jano bude v snoch prenasledovať do konca života, keď zakrývaš pravdu! All for generál Lučanský," končí ostrý status žena z ľudu.

"Pani Tódová, Vy ste tá najväčšia hanba slovenskej žurnalistiky," odkazuje redaktorke Blaha
Generálny prokurátor Maroš Žilinka bol pred dvomi dňami na vypočutí pred parlamentným výborom Národnej rady, po ktorom doslova ušiel pred médiami. Viac sa tejto téme venoval Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti, kde ale svoju pozornosť zameral... Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik