Ministrovi Naďovi klesá výkonnosť. Po 37 konvojoch cudzích vojsk príde týždeň s "iba" 22 presunmi
16 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Ministerstvo obrany upozorňuje obyvateľov, že v období od 17. do 23. mája 2021 je cez územie SR plánovaných 22 cestných presunov zahraničných ozbrojených síl. Naďovi klesá výkonnosť o rovných 15 konvojov.


Rezort obrany v tlačovej správe zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.



Okrem cudzích vojsk budú pendlovať aj naši

V období od 17. do 23. mája 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska na trasách Sliač – Kamenica nad Cirochou. CV Lešť – Nitra, Sereď – CV Lešť a späť. Sereď – Martin a späť. Hlohovec – Dubnica nad Váhom, Zemianske Kostoľany – Nemšová a späť. Zemianske Kostoľany – Veľká Ida a späť. Zemianske Kostoľany – Sliač a späť, Nováky – VTSÚ Záhorie, Sliač – Zemianske Kostoľany. Ako aj na trase Zemianske Kostoľany – Ružomberok a späť a v rámci miest Nitra a Zvolen.
Kam sa pozrieš, tam vojsko. Aj na železnici

Plánované sú tiež železničné presuny techniky OS SR na trasách Sása-Pliešovce – Nitra, Zemianske Kostoľany – Kuchyňa, Vrútky – Trenčín, Malacky – Sása-Pliešovce, Martin – Sása-Pliešovce, ako aj na trase Trenčín – Prievidza.

(Medzititulky red. HD.)

Niekto sa definitívne zbláznil, alebo je vojna? Ďalších 37 presunov cudzích armád za týždeň po Slovensku!
Zažívame to týždeň čo týždeň. Niekto v tom má asi úchylnú záľubu. Alebo jeho servilita dosiahla vesmírnych výšok. 37 armádnych presunov cudzích vojsk po území Slovenska za týždeň. Ministerstvo obrany spravilo z našej vlasti vojnovú zónu a niekomu... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Ivan Brožík