Šokujúce slová dvoch rómskych tínedžerov o štátnej pomoci 333 eur vás zodvihnú zo stoličky (VIDEO)
15 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prilepšiť rodinám v hmotnej núdzi o 333 eur na každé dieťa skritizovalo nielen veľa politikov, ale aj obyčajných ľudí. Väčšina sa zhodovala v tom, že peniaze pôjdu buď na alkohol a cigarety, alebo na mobilné telefóny. Ako blízko boli k pravde, dokazuje video, ktoré na sociálnej sieti zverejnila Mimka Lilka.


Rozdať len tak neprispôsobivým občanom 333 eur na jedno dieťa za to, že sú akože v hmotnej núdzi je do neba volajúca nespravodlivosť. Z týchto rodín je drvivá väčšina takých, ktorým sa pracovať nechce a žijú len z toho, čo dostanú od štátu. Video, ktoré na sociálnej sieti zverejnila Minka Lilka to len potvrdzuje.
Ďakujeme, že žijeme z vašich peňazí. Mali by ste ešte viac pracovať

Vo videu, ktoré nahrali rómske dievča a chlapec, si tieto „deti z rodín v hmotnej núdzi“ robia vyslovene srandu z poctivých pracujúcich Slovákov. „Ďakujeme, že žijeme z vašich peňazí, mali by ste ešte viac pracovať, aby sme z vás mali ešte viac korún. Aby sme mali ešte vyššie podpory,“ hovorí provokačne dvojica tínedžerov.

„A kupovali si telefóny, napríklad. A to všetko za to, že iba vy robíte. Ďakujeme vám,“ a po týchto slovách sa obaja od srdca smejú. No provokácia ako vyšitá.



„Osemnásteho mi príde opatrovateľské. Dúfam, že budete stále pracovať. Dúfam, že neochoriete,“ hovoria tínedžeri.

Vzápätí jeden z nich dodáva: „Ty kokos, nech že robia, však inak by sme boli žobráci. Noooo, zarábajte na nás. Robte ešte cezčasy, nech viac dostávame. Sobota, nedeľa, všetko, aj sviatky, Vianoce, Nový rok, Silvester,“ hovoria tínedžeri za hurónskeho smiechu. A bodka na záver? „No dobre, ale iba že choďte do pi*e, to je všetko.“

Národ sa búri. Vláda to s návrhom dať 333 eur na dieťa pre rodiny v hmotnej núdzi prehnala
Vládou navrhovaný príspevok 333 eur na dieťa v rodine, ktorá je v hmotnej núdzi, pobúril nielen opozičných politikov, ale i bežných ľudí. Nevôľu nad tým vyjadril v statuse aj Lukáš Koník. Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik