Suja „naložil“ Kolíkovej: Nie je vo vás ani trochu pokory, len arogancia. Zachovali ste sa ako chrapúň!
12 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková síce nebola poslancami v parlamente z funkcie odvolaná, ale to, čo si od poslancov v rozprave vypočula ju rozhodne nepotešilo. Poriadne jej „naložil“ aj Miroslav Suja z hnutia Republika, ktorý invektívami na jej adresu rozhodne nešetril.


Mária Kolíková čelila odvolávaniu za prešľapy, ktorých sa dopustili nielen jej nevlastná sestra či brat, ale za to, že je v rovnakých firmách aj ona, tak i ona samotná. Veľkú kritiku za podivné obchody so štátom zožala najmä od opozície. To, čo jej „od srdca“ povedal Miroslav Suja zverejnil samotný poslanec aj vo videu v statuse na sociálnej sieti.
Slovensko si zaslúži poctivú ministerku spravodlivosti, nie klamárku

„Pani ministerka, povedali ste na začiatku, že náš štát si v 21. storočí zaslúži dobrú ministerku spravodlivosti. Áno, máte pravdu, Slovensku si zaslúži takú ministerku spravodlivosti, ktorá tu v pléne parlamentu nebude klamať poslancom do očí a má tú drzosť prísť s takou aroganciou ako vy dnes,“ hovorí hneď v úvode zostrihu svojho vystúpenia Suja smerom ku Kolíkovej a vzápätí dodáva: „Takú si Slovensko zaslúži ministerku spravodlivosti. Nie klamárku. Lebo toto je možné len na Slovensku, v krajine neobmedzených možností. Ako vám máme veriť všetko, čo ste povedali, keď ste nám tu pri predkladaní jedného zákona klamali priamo do očí, a vy ste napísali úplne niečo iné. Ste obyčajná klamárka, pni ministerka, a slabá podvodníčka. Veľmi slabá podvodníčka.“



Aj Miroslav Suja brnkol na strunu „lebo Fico: „A keď vám prídu na vaše kšefty so štátom, tak, ešte šťastie, že ho tu máte, lebo Fico a Ficove hodinky. Keď prídu na to, ako kradnete a okrádate štát. Vy hovoríte, že to sú dezinformácie, ktoré sa tu šíria. Tak ja vám poviem, aké sú to dezinformácie,“ hovorí k Márii Kolíkovej poslanec z hnutia Republika, ktorý jej chce pripomenúť istú udalosť. „Ak si dobre pamätám, predseda poslaneckého klubu OLaNO, keď ste chceli odvolať Matoviča, alebo aby odstúpil, povedal, že oni vás podržali pri vašom zlyhaní keď sa utýral generál Lučanského vo väzbe, a vy ste sa obrátili a pichli ste Matoviča do chrbta. Tak toto sú dezinformácie? Keď priamo od vašich kolegov je informácia, že ste zlyhali, ktorú verejne povedal, že ste zlyhali pri generálovi Lučanskom. Tak tu nehovorte, že to sú dezinformácie,“ hnevá sa na Kolíkovú Suja.

A ak by to nestačilo, Suja ešte zdupľoval. „Povedali to vaši kolegovia, ktorí už nevydržali, keď ste sa zachovali ako chrapúň a bodli ste Matoviča do chrbta, pričom to bol váš súpútnik. A to ho nejdem obhajovať, lebo to je klamár ako vy. V jednej jedinej veci vynikáte, pani ministerka, v arogancii. Ani trochu pokory, len arogancia,“ zakončil svoje vystúpenie Miroslav Suja.

Kolíková je hlavou chobotnice, rodinného podniku, ktorý vyciciava štátne peniaze, tvrdí Blaha (VIDEO)
V parlamente to včera opäť žilo. Poslanci mali na programe odvolávanie ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej. Medzi odporcov jej zotrvania vo funkcii patril aj Ľuboš Blaha, ktorý svoje vystúpenie zverejnil aj na sociálnej sieti. Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik