Popredná konšpirátorka Russiagate sa dostala do Bidenovho tímu
11 | 05 | 2021 I Lukáš Leca

Susan Hennesseyová, bývalá právnička Obamovej administratívy a popredná konšpirátorka, ktorá sa počas prezidentského obdobia Donalda Trumpa začala venovať propagácii konšpiračnej teórie Russiagate, konečne našla miesto v tíme prezidenta Joe Bidena, informuje portál RT.


Hennesseyová oznámila svoju novú funkciu na ministerstve spravodlivosti (DOJ) v divízii národnej bezpečnosti v pondelok na Twitteri. Dodala, že je „poctená, že sa stane členom mimoriadneho tímu“. V skutočnosti bude vedúcou právničkou v divízii národnej bezpečnosti DOJ.



Hennesseyová je známa hlavne svojou podporou propagandistickej kampani Russiagate.

Týmto vyhlásením bol novinár Glenn Greenwald značne prekvapený. Hennesseyovú označil za „jedného z najbláznivejších konšpirátorov Russiagate“.



Právnička tiež bola známa svojimi verbálnymi útokmi proti Trumpovi. Od menších „očividne ho Melania nenávidí“, až po tvrdenia, že predstavitelia FBI „hovorili pravdu“, keď oklamali súd, aby tajne špehovali poradcu Trumpovej kampane Cartera Pagea. Napísala dokonca knihu, v ktorej uviedla, že Trump vedie „vojnu s najsilnejšou kanceláriou na svete“.



Keď vtedajšia kandidátka na funkciu prezidenta Tulsi Gabbardová v roku 2019 navrhla, aby USA udržiavali pokojné a lepšie vzťahy s Ruskom, Hennesseyová označila demokratickú kongresmanku za „absurdnú“.

Ruskí piloti predviedli svoje schopnosti na vojenskej prehliadke počas Dňa víťazstva nad fašizmom (VIDEO)
V nedeľu sa počas vojenskej prehliadky nad moskovským Červeným námestím objavilo mnoho ruských stíhačiek a vrtuľníkov. Rusko oslavovalo víťazstvo nad fašizmom, informuje portál RT. Čítať ďalej
10 | 05 | 2021 | Lukáš Leca