M. Kollár: OĽaNO razí štýl populistickej, na emóciách založenej politiky. Riešením nie sú ani Fico, ani Matovič
11 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik
Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková včera čelila odvolávaniu. Poslanci koalície ju síce podržali, ale... Poslanci za OĽaNO sa podľa statusu Miroslava Kollára pri hlasovaní o jej odvolaní z funkcie vôbec nevyznamenali.

Mária Kolíková napokon odvolávanie ustála a zostáva vo funkcii. Podporu však v celej koalícii nemala a ani ju nemá. Svedčí o tom aj 27 poslancov z Matovičovho OĽaNO, ktorí pred hlasovaním odišli zo sály. Miroslav Kollár v statuse na sociálnej sieti kritizuje práve ich postoj, ktorý označil za hanbu.

„Gábor Grendel pred hlasovaním povedal, že klub OĽaNO podporuje reformy ministerky Kolíkovej. A potom proti jej odvolaniu hlasovalo iba 22 z 53 poslancov. Hanba,“ píše sklamaný bývalý Kollár. „Toto je ten štýl populistickej, na emóciách založenej politiky, ktorý odmietam rovnako rázne, ako odmietam mafiu a korupciu. Dnešok jasne ukazuje, že riešením nie je ani Fico, ani Matovič,“ zakončil status Miroslav Kollár, ktorý už „nekope“ za Za ľudí, ale za Spolu.



Hrôza: Akýsi „Slobodní rytieri Slovenska“ sa vyhrážajú Miroslavovi Kollárovi a jeho rodine!
Vyhrážky vysokopostaveným politikom už nie sú na Slovensku žiadnou zvláštnosťou. Na polícii skončil aj poslanec parlamentu Miroslav Kollár, ktorého rodine sa zatiaľ neznámy človek vyhrážal tiež. Ukrýva sa pod označením Slobodní rytieri... Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik