Moderátor Dolinský prvýkrát, odkedy ho pustili z cely predbežného zadržania: "Nič sa nestalo"
10 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Norbert Dolinský, moderátor diskusnej relácie V politike, sa prvýkrát vyjadril pre TA3 v súvislosti sa jazdou pod vplyvom alkoholu.

Moderátor svoje bezohľadné a životy ohrozujúce chovanie považuje za chvíľkové zlyhanie. „Ľutujem svoje chvíľkové zlyhanie, pri ktorom sa našťastie nič nestalo. Pre mňa je to veľké poučenie, ktoré naozaj neodporúčam nikomu zažiť na vlastnej koži a môžem len apelovať na zodpovednosť za volantom. Ďakujem za podporu divákov aj Televízie TA3,“ uviedol pre svojho zamestnávateľa Dolinský.

Začiatkom mája ho podrobili príslušníci polície dychovému testu na alkohol, ktorý mu vyšiel na takmer 1,8 promile. Za toto konanie ho polícia previezla do cely predbežného zadržania.

„Okresný súd Bratislava II trestným rozkazom uložil obvinenému peňažný trest v sume 5 000 eur. Pre prípad, že by peňažný trest nebol zaplatený, uložil náhradný trest odňatia slobody vo výmere jeden rok. Zároveň súd uložil obvinenému trest zákazu činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo na skúšobnú dobu tri roky. Trestný rozkaz je právoplatný," uviedol hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

Známeho moderátora TA3 Dolinského zadržala polícia ožratého za volantom. Užil si aj pobyt v cele
Podľa portálu eReport mala polícia zadržať moderátora televízie TA3 Norberta Dolinského. Šoféroval pod vplyvom alkoholu. Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Peter Sulek