Známeho moderátora TA3 Dolinského zadržala polícia ožratého za volantom. Užil si aj pobyt v cele
05 | 05 | 2021 I Peter Sulek

Podľa portálu eReport mala polícia zadržať moderátora televízie TA3 Norberta Dolinského. Šoféroval pod vplyvom alkoholu.


Portál eReport prišiel s informáciou, že moderátora televízie TA3 Nora Dolinského, známeho najmä z nedeľnej diskusnej relácie V politike, zadržala polícia. Viedol totiž motorové vozidlo pod vplyvom alkoholu. Informáciu malo portálu potvrdiť niekoľko zdrojov priamo z TA3. Šéfka oddelenia komunikácie a strategického rozvoja televízie Oľga Dúbravská prisľúbila reagovať neskôr.
Nafúkal. A nie málo!

Bratislavská krajská polícia portálu potvrdila včerajšie zadržanie Norberta D. „Poverený policajt policajného zboru druhého bratislavského okresu vzniesol obvinenie osobe Norbertovi D. z Košíc pre trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,” povedala hovorkyňa Riaditeľstva Krajského zboru v Bratislave Veronika Martiniaková.

Moderátor TA3 skolaboval počas politickej diskusie (Flash)
Nedeľa predpoludnie, relácia V politike. Moderátor Noro Dolinský pár minút po úvode relácie, vysielanej naživo, skolaboval. Čítať ďalej
21 | 03 | 2021


"Dychová skúška u vodiča osobného motorového vozidla zn. Seat Altea skončila pozitívnym výsledkom, a to 0.85 mg/l čo predstavuje 1,77 ‰," píše sa na facebookovej stránke Polície.
Cela to istí

Polícia v statuse ďalej píše, že vodič bol okamžite obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na najbližšie policajné oddelenie za účelom vykonania ďalších procesných úkonov.
Respirátor ho skoro udusil

Ide o ďalšiu nechcenú medializáciu Dolinského. Nedávno sa médiami ako vietor prehnala informácia o jeho kolapse v priamom prenose diskusnej relácie na TA3. Dolinský takmer odpadol počas vysielania, keď mu respirátor natoľko sťažil dýchanie. Po prerušení relácie sa do štúdia vrátil už s rúškom, no reláciu aj tak ukončili predčasne a Dolinský skončil v sanitke.

Ľudia odpadávajú v priamom prenose - "je nutné začať diskusiu o respirátoroch", žiada Ľuboš Blaha
"Na Slovensku by sme mali spustiť serióznu diskusiu o respirátoroch. Dnes v priamom prenose na TA3 skolaboval moderátor Norbert Dolinský a poviem vám, bol to hrozný pohľad." Citát - Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Ivan Brožík