Kolíková: „Úprimne, nemám obavu o výsledok"
09 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová

Ministerka spravodlivosti dnes skonštatovala, že v koalícii pokračuje diskusia o návrhu opozície na jej odvolanie. „Úprimne, nemám obavu o výsledok. Samozrejme, žiadne odvolávanie nie je príjemná záležitosť,“ povedala pre portál Trend. Informácie o tom, žeby vlastný návrh na jej odvolávanie zvažovali aj v klube OĽANO nemá.


Za svojím tvrdením si stojí. Konflikt záujmov pri pochybnostiach súvisiacich s prenájmom budovy v ktorej sídli Ministerstvo spravodlivosti naďalej nevidí. Podľa informácií, ktoré priniesol portál Trend, verejné obstarávanie nemohla nijako ovplyvniť. To, že o veciach sa diskutovalo považuje za základ demokracie. Dôležitý pre ňu bude spôsob, ktorým sa k výsledku dostanú.

OĽANO spíše nejasnosti v súvislosti s Kolíkovou, informuje aj premiéra
Hnutie OĽANO spíše všetky nejasnosti okolo ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej (Za ľudí) súvisiace s prenájmom budovy, v ktorej sídli jej rezort. Následne jej ich predloží, aby ich vysvetlila. O všetkých závažných zisteniach chcú informovať... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | tasr


Mária Kolíková (Za ľudí) nemá informácie o tom, žeby vlastný návrh na jej odvolávanie podávali aj v klube OĽANO. Portál Trend informoval o tom, že šéf klubu OĽANO Michal Šipoš jej mal tlmočiť len závery klubu. OĽANO s opozíciou hlasovať nebude. Nie je si ale istá v tom, či majú rovnaký názor všetci poslanci klubu.

Pochybnosti okolo Márie Kolíkovej vyvolali súvislosti okolo osoby, ktorá budovu, kde sídli ministerstvo spravodlivosti prenajala. Situáciu vysvetlila tým, že v tej dobe sa hľadali investori a pán Brodňan sa rozhodol investovať. Podľa portálu Trend, v tej dobe investíciu nepovažoval za rizikovú.

Kolíková sa v biznise topí oveľa hlbšie, ako by sa na ministerku spravodlivosti zdalo
Spravodlivá a konzekventná ministerka spravodlivosti má so spravodlivosťou vážny problém. Minulosť, zdá sa, naozaj dobehne každého, najmä, ak jej asistuje aj prítomnosť. Ministerka Kolíková je v pasci, ktorú si na seba nastražila... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Ivan Brožík