Dorota Nvotová bráni Drobu, Šeligu a Žitňanskú v bare. „Všetci občas oje.ávame,“ napísala
07 | 05 | 2021 I Petra Demková

„Nie, nemyslím že by sme mali odchádzať z práce, ktorú robíme dobre. Áno, politici majú ísť príkladom. Ale niektoré zákazy sú nezmyselné a vidia to snáď všetci,“ napísala Nvotová, akoby nerozumela, že sú to práve koaliční politici, ktorí zákazy nariaďujú.  



Nech hodí kameňom kto je bez viny

Speváčka a hudobníčka, ktorá na seba upútala pozornosť predajom svojich osobných vecí a následným odchodom na Maledivy, si myslí, že politici majú právo porušovať vlastné nariadenia. „Nech hodí kameňom, kto je bez viny. Nech hodí, ten čo si nikdy nedal ani na sekundu rúško pod nos. Kto ani o minútu neporušil zákaz vychádzania. Kto si nekúpil tovar v obchode keď mali len vydávať objednávky. Nech hodí kameň ten, čo sa išiel každý jeden krát testovať, kto sa nestretol za celú pandémiu s nikým iba svojou bublinou. Všetci občas ojebávame,“ napísala spôsobom sebe vlastným hudobníčka.

Ekonóm: Matovič nevie, o čom točí. Do financií sa absolútne nevyzná, chce len moc
06 | 05 | 2021 | Tibor Sipos


„Neznamená to, že sme všetci anti rúškari a antivaxeri a hoaxeri. Sme ľudia. Sme nedokonalí. Keď pochybíme, patrí sa nám ospravedlniť, zaplatiť pokutu, skloniť hlavu, a trochu sa uvedomiť. Nie, nemyslím že by sme mali odchádzať z práce, ktorú robíme dobre. Áno, politici majú ísť príkladom. Ale niektoré zákazy sú nezmyselné a vidia to snáď všetci,“ napísala Nvotová, akoby nerozumela, že sú to práve koaliční politici, ktorí zákazy nariaďujú.
Fico je aj tak horší

Nvotová sa rozhodla relativizovať všetko. „Rovnako by sa aj mali dodržiavať všetky nezmyselné obmedzenia rýchlosti a iné absurdné dopravné pravidlá. Ale nikto z náš nemôže povedať, že by sa mu nestalo, že nikdy neprekročil rýchlosť ani o 5km/h, alebo že by vždy zaparkoval tam kde má. Pelle nakupuje obleky, Fico nosi plexisklo cez pol huby... udivuje ma, že je to nielen bez postihu ale aj bez hejtu a dokonca aj bez ospravedlnenia!! Ficove úmyselné rozhodnutie riskovať zdravie stoviek ľudí naokolo ponad svoje plexisklo sa nedá ani porovnať s pracovným stretnutím s kolegami pri víne v nesprávnych hodinách,“ myslí si speváčka.

Na záver dcéra Jara Filipa jasne vyjadruje svoj názor na vyvodzovanie politickej zodpovednosti. „Nemyslím si, že mali odstúpiť. A prosím pána Drobu aby to nerobil. Sme ľudia. Keď pochybíme, úprimne sa ospravedlňme, napravme následky, prijmime pokutu a dávajme si pozor na ďalšie kroky. Sme len ľudia, a nech hodí kameňom, kto je úplne bez viny. Pandemickej,“ uzatvára Dorota Nvotová.

Daňo podáva trestné oznámenie na Hríba, Šeligu a spol. Dôvodom má byť spoločný nočný záťah!
Martin Daňo je znova aktívny. Kontroverzný novinár a aktivista opäť uverejňuje videá. Dnes dokonca vyhlásil, že podáva trestné oznámenie. Na podpredsedu parlamentu v demisii Juraja Šeligu, novinára Štefana Hríba, poslankyňu Janu Žitňanskú a... Čítať ďalej
06 | 05 | 2021 | René Skalný