Šutaj-Eštok: "Ešte že Holý vie, čo potrebuje správny papaláš, ináč by bol vo vláde úplne zbytočný"
04 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Poslanec parlamentu za stranu Hlas Matúš Šutaj-Eštok to vo svojom statuse riadne vytmavil podpredsedovi vlády pre legislatívu a strategické plánovanie Štefanovi Holému. Nie len, že ho označil za najzbytočnejšieho člena vlády, vytkol mu aj ďalšie prvenstvo - vraj je najväčší vládny papaláš.


"Vicepremiér Štefan Holý je bez diskusií najzbytočnejším členom slovenskej vlády. No úspešne sa uchádza aj o ďalší superlatív – najväčší vládny papaláš," zamýšľa sa Šutaj-Eštok na sociálnej sieti.




Podľa Šutaj-Eštoka Holý už vlani predviedol, že je niečo viac ako bežní ľudia. "Lietal si veselo každý týždeň do Británie bez testu na Covid a tri týždne odmietal povedať, ako je to možné. Potom vysvitlo, že mal na svoje súkromné cesty papalášsku výnimku od hlavného hygienika," pripomína poslanec kauzu, ktorú rozoberalo celé Slovensko.


Arpád Soltész : Matoviča spravodlivosť nezaujíma. Je podlý, zákerný, pomstychtivý...
04 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová









"A dnes, v čase, keď sa všetci majú uskromňovať a Igor Matovič nám hrozí drastickým zvyšovaním DPH, si pán Holý ako správny papaláš povedal, že si trošku zvýši pracovný komfort. Prečo by sa mal voziť v obyčajnom služobnom aute, keď sa môže voziť za štátne peniaze v superluxusnej limuzíne od Mercedesu?" pýta sa "hlasák".


Šutaj-Eštok upozorňuje, že, našťastie, sa zmluva o pôžičke tohto superauta uzatvára na dobu určitú, a to na obdobie výkonu funkcie Holého ako podpredsedu vlády. "Tak len všetci dúfajme, že to obdobie výkonu funkcie sa čo nevidieť skončí a najväčší vládny papaláš sa poberie do minulosti," uzatvára poslanec.


Danko pomáhal českému ministrovi, je z toho poriadny škandál
České médiá dnes prišli so škandalóznou informáciou o plánovanej ceste ministra vnútra Jana Hamáčka do Moskvy, ktorá sa napokon neuskutočnila. V celej kauze sa objavilo aj meno slovenského politika a bývalého šéfa národnej rady Andreja... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Diana Zaťková