Po páde z bicykla 58-ročná žena podľahla zraneniam
04 | 05 | 2021 I tasr

Polícia zasahovala v pondelok (3. 5.) po 14.00 h pri dopravnej nehode s tragickými následkami na Potočnej ulici v Skalici. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.


Podľa prvotných informácií mala ísť 58-ročná žena na bicykli a viesť na vôdzke psa. "Z doposiaľ nezistených príčin z bicykla spadla a pri páde si poranila hlavu. Ako prví jej pomoc poskytli svedkovia nehody, ktorí jej ihneď začali poskytovať prvú pomoc. Privolaná rýchla zdravotná pomoc ju následne v bezvedomí previezla do nemocnice. Žena svojim zraneniam v nemocnici podľahla," uviedla Antalová.

Policajti okolnosti a príčiny nehody vyšetrujú. "Polícia žiada všetkých, ktorí nehodu videli, aby zavolali na číslo 158 alebo napísali súkromnú správu na sociálnej sieti a pomohli pri jej objasnení. Zároveň apelujeme na cyklistov, aby sa pri jazde plne venovali vedeniu bicykla. Pripomíname, že cyklista nesmie pri jazde viesť psa alebo iné zviera," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Harabin má naozaj vplyv. Na jeho známe „Rúška dole“ zareagovali dokonca aj vo Vatikáne! (VIDEO)
Štefan Harabin je známy „bezrúškovec“ čo dokazuje na každom kroku. Dokonca na nenosenie rúška nabádal aj bežných ľudí počas demonštrácií. Jeho slová si, zdá sa, zobral k srdcu aj pápež František vo Vatikáne. Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik