Matovičova „špajdľová spartakiáda“ zadlžila ešte aj deti našich detí, hnevá sa Juraj Mesík
01 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Celoplošné testovania vyšli Slovensko poriadne draho. Suma sa totiž blíži až k 500 miliónom eur! Akciu, ktorá zadlžila krajinu, kritizuje na sociálnej sieti aj analytik globálnych rizík a vyštudovaný lekár Juraj Mesík.


Igora Matoviča nebolo možné zastaviť v jeho „vášni“ neustáleho testovania. Suma, ktorú nás to stálo, je však závratná a splácať ju budú aj ďalšie generácie. V statuse na to upozorňuje i Juraj Mesík, podľa ktorého Matovičov masaker nebol zadarmo.
„Špajdľovanie“ nosov nás stálo viac ako dva celoročné rozpočty Košíc

Ministerstvo financií uviedlo, že všetky doterajšie celoplošné testovania stáli Slovensko 478 miliónov eur. „Takže dostať Slovensko do top 7 v karpatsko-balkánskej lige masového zomierania a do hrobov zatiaľ oficiálne 11 700 ľudí stálo len na špajdľovaní nosov pol miliardy eur. Zlatá baňa pre firmičky, čo to sem dovážali,“ píše analytik.



„Pol miliardy eur je číslo, ktoré si väčšina ľudí nevie predstaviť, tak pre porovnanie celý ročný rozpočet mesta Košice je okolo 220 miliónov eur, Prešova okolo 95 miliónov. Takže tak - Matovičova špajdľová spartakiáda zadlžila ešte aj deti našich detí. Teda tie, čo v tomto korupčno-plagiátorskom štáte zostanú po roku 2021 žiť,“ končí status Juraj Mesík.

Mesík: Matovičov masaker splnil Mečiarov sen – predbehli sme Švajčiarsko! Ale počtom mŕtvych!
Slovensko sa pod „velením“ Igora Matoviča dostalo v boji proti koronavírusu na úplný vrchol. Nie však v liečbe, ale v počte mŕtvych na milión obyvateľov. Neradostnú bilanciu kritizuje v statuse aj analytik globálnych rizík a vyštudovaný lekár Juraj... Čítať ďalej
30 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik