Marián Greksa sa pustil do ministerky Milanovej. Na kultúru totiž pôjde z plánu obnovy nula eur!  
01 | 05 | 2021 I Petra Demková

Spevák Marián Greksa sa opäť prihovoril ministerke kultúry. Venoval jej síce slušný, ale nahnevaný odkaz. „Pripadáte mi ako čierna diera,“ povedal vo videu. „Len tam je taký ten rozdiel, že čierna diera priťahuje k sebe všetko a vy, mám taký pocit, všetko odpudzujete,“ odkázal ministerke.


Na začiatku videa hudobník pripomenul svoje video spred roka. Pred rokom povedal, že mu ministerka Milanová pripadá ako malé dievčatko, ktoré sa hrá na piesku so staršími kamarátmi, bratrancami, bratmi, ale môže sa hrať len hry, ktoré jej títo starší dovolia.

Greksa si myslí, že presne to sa po roku aj potvrdilo a to hlavne teraz, pri pláne obnovy. Podľa neho je to jasne vidieť. „Pri pláne obnovy má kultúra nula, nulu, nulo, nule, nuly nula,“ zdôraznil spevák. „Proste nula euro. Tak ste sa postarali ako ministerka kultúry o to, aby niečo išlo do kultúry v tejto republike,“ dodal ešte.

„Viete, teraz už mi pripadáte skôr ako čierna diera, ktorú vôbec nie je vidieť. Všetci o nej vieme, že existuje, len tam je taký ten rozdiel, že čierna diera priťahuje k sebe všetko a vy, mám taký, pocit všetko odpudzujete,“ zakončil video Marián Greksa.

Becík: Toto je už do neba volajúce, aká banda neschopákov a babrákov nám tu vládne (VIDEO)
Branislav Becík je starostom vo Dvoroch nad Žitavou, obci na juhu Slovenska a navyše synom exministra pôdohospodárstva Stanislava Becíka. Doma majú pomerne veľké hospodárstvo, takže čo-to o poľnohospodárstve vie. Aj preto si môže dovoliť na... Čítať ďalej
29 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik