Juraj Draxler: Psychopatovi sa nepáči, že by sa mohli očkovať aj mladší
01 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

"Psychopat dal na FB status, že jemu sa nepáči, že sa už môžu očkovať aj tínedžeri a že toto musí ministerstvo zdravotníctva zrušiť." Citát Juraj Draxler




Reprofoto status FB (@Juraj Draxler)

"A naozaj, ministerská organizácia o pár hodín začala už zaregistrovaným ľuďom s termínom rozposielať SMS, že sa ich očkovanie ruší." Konštatuje Draxler na sociálnej sieti vzápätí.



Vodca rozhodol

"Lebo vodca vo svojej momentálnej nálade tak rozhodol. Každý, kto takéto psychopatické ´vládnutie´ trpí, je na ňom spolu účastný. Od poslancov až po členov vlády. Ste všetci chorá banda. Naozaj." Varuje v statuse rektálnych alpinistov Juraj Draxler.



A dajme aj z komentov!

Milan Sabo
"Keď Zuckerberg zakladal Fakebook ako sieť pre spitú usasácku mládež, isto netušil, že sa raz jedna semiperiférna krajina v srdci Európy bude riadiť cez fakebook... Iba žeby sme to nečakali len my sami."

Monika Pastircakova
Milan Sabo
"Tak to ste trafil klinec po hlavičke."

(Medzititulky red. HD.)

Draxler: Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti sú nezávislí od rozumu, morálky a cti
Igor Matovič sa po voľbách netajil tým, že do parlamentu sa aj jeho zásluhou dostali ľudia, ktorí sa postarajú o oživenie a najmä poctivosť. Zatiaľ to vyzerá tak, že noví poslanci prejavujú najmä lojalitu k šéfovi. Práve o tom píše v statuse... Čítať ďalej
30 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik