Neuveriteľné: Vodič odstavil dodávku na diaľnici, aby si "šnupol"!
30 | 04 | 2021 I René Skalný

Slovenská polícia informuje o neuveriteľnom incidente, ktorý zachytila bezpečnostná kamera. Vodič nákladiaku odstavil dodávku, "narysoval" si lajnu a "šnupol" si. To všetko priamo pod kamerou diaľničnej polície.


Ako informuje portál tvnoviny.sk s odvolaním sa na oficiálnu stránku polície "polícia v stredu (28. 4.) v Bratislave zastavila vodiča nákladného motorového vozidla, ktorý šoféroval pod vplyvom omamných a psychotropných látok. Kokaínu a THC. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz. Ďalšie konanie bude prebiehať na príslušnom orgáne."

Zastavené vozidlo bolo polícii známe z kamerového záznamu z 13. apríla. Je na ňom vidieť, ako vodič počas jazdy po diaľnici vozidlo odstavil vedľa krajnice, užil neznámu kryštalickú látku a následne v jazde pokračoval.

Bývalá súdna úradníčka Šumichrastová ide na osem rokov za mreže. Obchodovala s kokaínom
02 | 02 | 2021 | editor01hd


„Po dvoch týždňoch od tejto jazdy dopravní policajti to isté vozidlo a s tým istým vodičom spozorovali na Starej Vajnorskej v Bratislave. Vozidlo zákonným spôsobom zastavili a vodiča podrobili kontrole," uviedol k prípadu hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Dodal, že vodič počas kontroly javil známky požitia omamných a psychotropných látok, preto mu nariadili odber krvi a moču v zdravotníckom zariadení. Ten podozrenie potvrdil.

„Svojou ľahkovážnosťou a nezodpovedným prístupom mohol v tomto stave ohroziť život alebo zdravie ľudí alebo spôsobiť značnú škodu na majetku," dodal hovorca.

Neuveriteľné video šnupúceho vodiča nájdete TU.