Desivé, covidových pacientov v Indii už začínajú v nemocnici biť samotní zdravotníci! (BRUTÁLNE VIDEO)
30 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Indiu v ostatných dňoch tvrdo postihla druhá vlna koronavírusu. Je tam taká silná, že zúfalí sú nielen zdravotníci, ale aj samí Indovia. Doslova desivé video ako zdravotníci bijú covidového pacienta zverejnil na sociálnej sieti doktor Peter Lipták.


V Indii ľudia zomierajú nielen v nemocniciach, ale už aj na uliciach, pretože sa do nemocnice ani nedostanú. Tam zase chýba zdravotníkom kyslík, a tak je apokalypsa smrti hotová. Zábery z Indie, ktoré odvysielali niektoré naše televízie sú doslova desivé. Ale také je aj video, ktoré zverejnil na sociálnej sieti kontroverzný doktor Peter Lipták. Je na ňom vidieť, ako zdravotník mláti doslova hlava nehlava pacienta s koronavírusom.

„Strach zo smrti v Indii je dnes taký veľký, že ľudia začali zabíjať kovid pozitívnych pacientov. Aj Hippokratova prísaha sa dnes často vyznáva, ako človek človeku vlkom. Hippokrates, ktorý sám podstupoval riziko pri ošetrovaní pacientov v pandémiách moru by takéto zverské správanie zdravotníkov rázne odsúdil. Aj pre toto je v Indii toľko obetí kovidu,“ píše v statuse pri videu Peter Lipták.



Učiteľka bola zatknutá potom, čo dobila svojho študenta (BRUTÁLNE VIDEO)
Náhradná učiteľka na strednej škole v americkom meste Kyle v štáte Texas bola obvinená z prehnaného útoku potom, čo dobila 15-ročného študenta. Učiteľka bola samozrejme prepustená zo svojho zamestnania. Čítať ďalej
09 | 11 | 2019 | Marek Molnár