Poslanec za Sme rodina sa na sociálnej sieti riadne strápnil a čitatelia si ho pekne podali
28 | 04 | 2021 I Diana Zaťková

Poslanec parlamentu za stranu Sme rodina Martin Borguľa sa v svojom statuse na sociálnej sieti sťažuje. Pýta sa dokedy bude Slovensko smetným košom Európy. Jedno si však neuvedomil. A to zásadnú vec, že v národnej rade sedí on a nie jeho čitatelia! Tí mu to dali riadne "vyžrať".


"Dvojaký meter. Stretávame sa s ním v politike aj v hospodárstve. Výrobcovia a dodávatelia najrôznejších tovarov diferencujú medzi západnou a východnou Európou," sťažuje sa Borguľa na to, o čom už všetci dávno vieme.



"Bohužiaľ, Slovensko pre nich spadá do tej druhej časti a pokladajú ho za nenáročný trh s nenáročnými spotrebiteľmi," hovorí politik. Ďalej konštatuje, že sa k nám stále dostáva tovar, ktorý je na porovnanie iný, menej kvalitný, obsahuje menej účinných látok, má odlišný obsah, zloženie ako „ten istý“ tovar určený pre západné trhy.



Pomenoval síce problém tak, že sa veľakrát stane, že na nebezpečný/nekvalitný artikel upozorní až sám spotrebiteľ, a nie inštitúcia, ktorej kontrolou by mal prejsť, kým sa vôbec dostane do obehu. Ale na skúsenosti sa pýta čitateľov.





Poslankyňa Andrejuvová, ktorá zažila bývalý režim len ako dieťa, chce odoberať dôchodky komunistom
Poslanec z Humenného a zároveň poslanec Prešovského samosprávneho kraja, Ivan Hopta, si nedával servítku pred ústa. „Východniarskemu dievčaťu“ ako poslankyňu nazval, odkázal, aby sa išla popýtať svojho otca, za ktorého režimu jej kraj pod Duklou,... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Petra Demková


Odpoveď na seba nedala dlho čakať. " To sa vy pýtate? To by sme sa mali my pýtať vás!!!" trafila do čierneho jedna zo sledovateliek Borguľovho Facebooku.



A ďalší sa pridal dokonca s ostrejším tónom. "Som zvedavý aký diktátorský zákon, teda pandemický zákon, ešte prijmete!! Verím, že vás Slováci nakopú do zadku, a že referendum bude úspešné. Sme rodina aj Vy ste oklamali ľudí."



Nuž, zdá sa, že poslanec za Sme rodina kladie otázky na nesprávnom fóre. Pýtať by sa mal v parlamente a čitateľom by miesto otázok mal priniesť odpovede.



Vláda nedala žiadne argumenty, prečo naďalej obmedzuje ústavné práva a slobody! varuje Pellegrini
Ďalšie predlžovanie núdzového stavu je pre stranu HLAS – sociálna demokracia neprijateľné. Poslanci HLASU budú v parlamente hlasovať proti tomuto predĺženiu. Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Ivan Brožík