Odhalenie: Vieme prečo „Big Pharma a EÚ bojujú proti Sputniku V.“ Ruskí vývojári zverejnili údaje o iných vakcínach
27 | 04 | 2021 I Gabriel Matta

Vývojári Sputnika V poukázali na nebezpečnosť vRNA vakcín a dodali, že práve bezpečnosť vakcíny Sputnik V leží v žalúdku Európskej únii a Big Pharme, ktorí proti nemu usilovne bojujú


„Oficiálne informácie z Maďarska ukázali, že Sputnik V je niekoľkonásobne lepší ako mRNA vakcíny (napr. Pfizer – red.) čo sa týka bezpečnosti a efektivity. Práve preto Big Pharma a EÚ byrokrati sa boja a pracujú na tom, aby Sputnik V zablokovali, zatiaľ čo sa ponáhľajú s uzatvorením kontraktu s rozmerom 35 miliárd eur za 1,8 miliardy dávok Pfizeru,“ uviedli vývojári Sputnika V na svojom Twitteri.

V prílohe k tomu vyjadreniu umiestnili tabuľku, na ktorej je vidieť citeľne vyššiu účinnosť vakcíny Sputnik V v porovnaní s ostatnými vakcínami. U ukazovateľa úmrtia pacienta po vakcinácii je Sputnik V dokonca 32 násobne lepší v porovnaní s Pfizerom. Tieto informácie pritom vyplývajú z dát získaných od maďarskej vlády.



Masové šírenie paniky. Rozumné diskusie nie sú sexi (Jason Isaac)
Komentár Jasona Isaaca (The Epoch Times) Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ingrid Vrabcová


„Prosíme, zdieľajte tieto tweety spolu so skutočnými informáciami o očkovaní, ktoré sa Big Pharma snaží skryť tým, že tlačí na médiá, aby o tom neinformovali. Ako povedal Lincoln: Môžete oklamať všetkých občas a niektorých ľudí neustále, ale nemôžete klamať všetkých stále,“ uviedli na Twitteri Sputnika V následne.



Následne sa pýtajú, ako dlho sa Európska únia ešte bude tváriť, že tieto informácie neexistujú. Vývojári Sputnika V sa pýtajú, či je jednoduchšie v EÚ šíriť o Sputniku V lži, než zverejňovať dáta od oficiálnych štátnych regulátorov.

„Môžu médiá Európskej únie mlčať ohľadne toho, že priemerný počet úmrtí po očkovaní Pfizer je oveľa vyšší ako po očkovaní AstraZeneca? Je ľahšie publikovať klamstvá o tom, že Sputnik V je propaganda, než informovať o skutočných dátach od oficiálnych regulátorov?„, pýtajú sa vývojári Sputnika V na Twitteri.

V prílohe k tomuto tweetu priložili vývojári Sputnika V tabuľku získanú z dát od vlád po celom svete, z ktorej vyplýva, že na jeden milión podaných dávok vykazuje vakcína Pfizer 39,4 úmrtí pacientov, zatiaľ čo AstraZeneca „iba„ 12,8. U Sputnika V počet úmrtí na milión podaných dávok dosahuje 2 úmrtia, takmer 20-krát menej ako u Pfizeru.

Po vakcíne AstraZeneca na Adelu prišli silné bolesti, teplota a triašky
26 | 04 | 2021 | Tibor Sipos