Jeden z najneschopnejších ministrov Mikulec píše o amaterizme bývalého vedenia MV SR
27 | 04 | 2021 I Petra Demková

Ak by sa Roman Mikulec len vtipkoval, možno by mu to prešlo. Avšak zdá sa, že to myslí vážne. Na Facebooku sa rozpísal o amaterizme bývalého vedenia ministerstva vnútra. Vyzerá to tak, že táto vláda bez „lebofico“ argumentu vládnuť nevie.  



Amatéri na ministerstve vnútra

Podľa Romana Mikulca, ak by neboli tí pred ním takí neschopní, mali by sme osem vrtuľníkov. „Nebyť amaterizmu a netransparentnosti predošlého vedenia ministerstva vnútra, naše záchranné zložky mohli mať už dnes osem nových vrtuľníkov, ktoré by výrazne pomáhali pri udalostiach bezpečnostného a záchranného charakteru,“ napísal na sociálnu sieť.

Plán špárať sa ľuďom v bankových účtoch Mikulcovi neprejde. Okrem OĽaNO je celá koalícia proti
„Ukazovanie zostatkov na účtoch, ktoré má výrazne zasiahnuť do súkromia ľudí či firiem, nenachádza vo vláde podporu, hoci návrh prešiel plánom obnovy.“ Informáciu prináša Trend. Proti Mikulcovej novinke sa stavajú SaS, Za ľudí aj Sme rodina.... Čítať ďalej
17 | 04 | 2021 | Petra Demková


Mikulec, ktorého vláda už skoro rok vládne v núdzovom stave a tak sa vyhýba riadnemu verejnému obstarávaniu, informuje o netransparentnom verejnom obstarávaní predošlej vlády. „Namiesto toho sa snažili roky obstarať vrtuľníky, ktoré žiadna z rezortných zložiek nechcela pre ich nevhodnosť a súťažiace strany sa vzájomne námietkovali. Víkendové udalosti opäť potvrdili, aká dôležitá je koordinácia, operatívnosť a najmä rýchla reakcia našich zložiek,“ zamudroval minister. Mikulec naráža na víkendovú udalosť, keď horelo rúbanisko pri Malackách.
Dve muchy jednou ranou

Úspech zložiek, ktoré spadajú pod MV SR, sa snažil spojiť s osočovaním bývalého vedenia ministerstva. Jednoducho, dve muchy jednou ranou.

Mikulec pre svoje „lebofico“ tentokrát využil udalosť z víkendu. „Vďaka koordinácii našich zložiek - profesionálnych hasičov (z troch bratislavských hasičských staníc, z Malaciek, zo Záchrannej brigády HaZZ v Malackách), členov DHZ miest a obcí (Lozorno, Stupava a Jabloňové) a Leteckého útvaru MV SR, sa podarilo predísť mohutnému rozšíreniu požiaru a odvrátiť tak omnoho väčšiu katastrofu,“ pochválil sa v príspevku.

Neuveriteľné: Harabina „školí“ minister Mikulec z paragrafov prikazujúcich nosenie rúška
Exminister spravodlivosti aj vnútra a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin nie raz upozorňoval policajtov na to, že keď pokutujú ľudí za nenosenie rúšok, tak porušujú zákon. Minister vnútra Roman Mikulec mu to ale teraz v statuse vysvetľuje... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik