Draxler: Žijeme v žumpe, ktorú treba vyčistiť od bordelu v politike, až po správanie médií
27 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Ako šialene médiá fungujú: riaditeľ NAKA si vraj na kúpu vyhliadol dom pod Tatrami. To by ale nebola dostatočne zaujímavá informácia, tak to aktuality.sk uvádzajú titulkom ´Šéf NAKA hľadá dom pod Tatrami, susedom mu má byť aj bývalý bos popradského podsvetia´." Citát Juraj Draxler.


"Keď sa do článku začítate, tak zistíte, že spomínaný ´bos´ Reichel má proste dom v rovnakej obci. Nová Lesná nie je pritom nejaká malá osada, sused môže byť aj niekto, kto býva kilometer od vás." Pokračuje Juraj Draxler na sociálnej sieti.

Reprofoto FB (@Juraj Draxler)

Strach z médií aj keď fabulujú?

"Problém Slovenska je, že titulok, ktorý by ste s veľkou pravdepodobnosťou úspešne žalovali v Nemecku a skoro určite vo Francúzsku či Británii, kde sa s týmto vôbec nepárajú, si tu kľudne môžu dovoliť, lebo sudcovia sa už roky boja ísť proti médiám." Konštatuje exminister Draxler.

 

Draxler: Naši západní spojenci sa nijakou formou nestránia šírenia úplných klamstiev
Česko vyhostí 18 diplomatov ruskej ambasády v Prahe. Túto skutočnosť v statuse na sociálnej sieti okomentoval aj exminister školstva Juraj Draxler, ktorí si všíma aj iné súvislosti ohľadom Česka. Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Médiá vrhajú okolo seba hnoj

"Jedna vec je, ak niekto spraví niečo zjavne podozrivé alebo nebodaj mimo zákon, potom po takých ľuďoch treba naozaj ísť. Ale toto sústavné vrhanie hnoja kade-tade naokolo, zvlášť po tých, čo zastupujú záujmy štátu, je niečo otrasné." Zjavne aj na základe vlastnej skúsenosti pokračuje v téme Juraj Draxler.
Vyrábanie káuz

"Pre úplnosť ešte dodám, že v článku je jedna okrajovo zaujímavá informácia. A to, že dnešnému šéfovi NAKA v roku 2009 mesto veľmi výhodne predalo sídliskový byt."

"Ale opäť: hlavný problém je niekde inde. Tento štát nemá normálne systémy na zabezpečenie svojich zamestnancov. Napríklad cez služobné byty alebo štandardizované príspevky na bývanie. Potom sa veľa vecí robí čudne."
Žijeme v žumpe

"To ale treba napraviť systémovým riešením, nie donekonečna z toho bordelu žiť tým, že sa potom ľahko vyrábajú kauzy, Aj "kauzy".

Jednoducho, žijeme v žumpe a už to raz bude treba vyčistiť od bordelu vo verejnej politike, až po správanie médií." Tvrdo končí úvahu na sociálnej sieti Juraj Draxler.

(Medzititulky red. HD.)

Draxler: Matovič predložením Plánu obnovy pozametal s premiérom Hegerom dlážku
Slovensko má konečne Plán obnovy. Tvrdí to Igor Matovič, ktorý ho vraj dnes dokončil a odovzdal. Exminister školstva Juraj Draxler však na sociálnej sieti zverejnil, čo si o celej situácii myslí. Čítať ďalej
26 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik