Schudni a neretušuj: Verešová dostala studenú sprchu, následne vypenila
26 | 04 | 2021 I Timotej Dudka
Andrea Verešová (40) vyvolala ďalšie kontroverzie záhadným upravovaním fotiek. Muž, ktorý  tvrdí, že je retušér, totiž uverejnil jej fotky, ktoré síce Andrea nahrala, no nakoniec sa ich kvôli kritike rozhodla zmazať. A retuš je na nich brutálna, píše portál eXtra.

"Tak tu padla sťažnosť na moje lýtka. Tak som sa na nich rozhodla začať pracovať, aby som si ich poriadne napumpovala. Vaše komenty ma inšpirovali," pripísala Verešová k obrázku, na ktorom pózuje v štýle Lary Croft. Lenže málokto už vedel, že fotka vraj prebehla úpravou a bola navyše zmazaná a nahraná druhýkrát.

Lenže pôvodná snímka mal vyzerať tak, že modelkine nohy sú na nej značne zúžené a dokonca užšie než paže. "Keď si chceš vylepšiť nohy," pripísal k zretušovanej fotke záhadný muž, ktorý tvrdí, že sa živí ako retušér.



"Andrea, máte krásne telo," pochválil modelku a dodal, že si nepotrebuje upravovať fotky tak brutálnym spôsobom, akého sme boli svedkami. "Ako retušér som fotografie s vami občas upravoval a nikdy nebolo treba akokoľvek zasahovať." Lenže potom sa muž do Andrey obul a na rovinu jej napísal, že sú jej úpravy jednoducho vidieť a že ich považuje za absolútne zbytočné. Veď Andrea je krásna aj bez úprav. A fanúšikovia ho hneď začali podporovať. Naviac sa niektorí aj pustili do útokov na Andreu s tým, že nezdieľa nič iné, než provokatívne fotky s erotickým nábojom.

"Najskôr padla len poznámka na smiešnu úpravu nôh pri príspevku z rána. Jedna noha bola tenšia ako ruka a mala zvláštne hrbole," vysvetlil kritiku retušér, na čo odpovedala aj samotná Andrea. Nevydržala to a ľahko vybuchla. "Ako je vidieť, ste pozorné stvorenia. Je zrejmé, že vaše tulenie krivky sú za každých okolností dokonalé," snažila sa vrátiť útok Andrea.

Po vakcíne AstraZeneca na Adelu prišli silné bolesti, teplota a triašky
26 | 04 | 2021 | Tibor Sipos