Belousovová: To, čo sa tu teraz deje silne pripomína líniu boľševikov: Kto nejde s nami, ide proti nám!
25 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Takmer šokujúce slová českého prezidenta Zemana o tom, že neexistujú dôkazy, že za výbuchom skladu vo Vrbětiach stojí dvojica ruských agentov GRU, zdvihli zo stoličky aj expolitičku Annu Belousovovú.


Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť vo svojom statuse na sociálnej sieti ostro kritizuje niektorých našich politických predstaviteľov z toho, ako sa zle zachovali proti Rusku. Vyprovokovali ju k tomu slová českého prezidenta Miloša Zemana, ktorý reagoval na kauzu výbuchu v skladoch vojenskej techniky vo Vrběticiach.
Táto tvrdá diktatúra peňazí prezlečená za demokraciu nemá s vládou ľudu nič spoločné

Zo Zemanovho prejavu podľa Belousovovej jasne vyplýva, že všetky obvinenia voči Rusku sú len na úrovni nedokázaných podozrení a tvrdení. „Predstavitelia Česka rozhodovali o vyhostení ruských diplomatov na základe viery v to, že výbuch bol dielom ruských tajných služieb!!!“ píše v úvode expolitička. „Rovnako mi - Slovenská republika - sme ako akt podpory a solidarity Česku a takisto na základe viery vypovedali ruských diplomatov. Pýtam sa: Viery v čo a komu?! Tajným službám, ktoré najmenej dva roky dozadu vo svojich správach neuvádzali ani len zmienku o Vrběticiach?! A potom sa natíska logická otázka: Kto tieto tajné služby vlastne ovláda? A kto tu skutočne vládne? Volení zástupcovia, ktorým dali dôveru a hlasy voliči, alebo nejaké tajné služby, ktoré „ktosi“ v pozadí ovláda?“ sype spŕšku otázok Belousovová.



„Kritici tohto prejavu prezidenta Zemana často spomínali, že svojím vystúpením narušil jednotu stanovísk a postupov vlády a parlamentu. Tak to už je naozaj sila!!! Tento spôsob „demokracie“ mi silne pripomína líniu boľševikov: Kto nejde s nami, ide proti nám,“ konštatuje bývalá šéfka národniarov, podľa ktorej Slovensko tak, ako kopírovalo vyhostenie ruských diplomatov, tak kopíruje aj tento spôsob „demokracie“. „V skutočnosti je to tvrdá diktatúra peňazí prezlečená za demokraciu. S vládou ľudu to určite nemá nič spoločné,“ dodáva na záver Anna Belousovová.

Belousovová: "Už to tak vyzerá, že americkí agenti na čele nášho štátu vyhosťujú ruských diplomatov..."
Anna Belousovová si myslí, že Slovensko vyhostilo ruských diplomatov zbytočne a neoprávnene. Veď Nemecko, ani ďalšie stabilné krajiny EÚ to neurobili. Len naši vládni proamerickí politici vraj robia zo seba debilkov. Píše to na svojom facebooku.... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | Michal Filek