Belousovová: "Už to tak vyzerá, že americkí agenti na čele nášho štátu vyhosťujú ruských diplomatov..."
23 | 04 | 2021 I Michal Filek

Anna Belousovová si myslí, že Slovensko vyhostilo ruských diplomatov zbytočne a neoprávnene. Veď Nemecko, ani ďalšie stabilné krajiny EÚ to neurobili. Len naši vládni proamerickí politici vraj robia zo seba debilkov. Píše to na svojom facebooku. 


Hlava štátu opäť perlila. Myslí si to Anna Belousovová.  Vraj sme bezdôvodným vyhostením troch ruských diplomatov vyjadrili podporu Čechom a dali sme najavo, že podobné aktivity tajných služieb na svojom území nestrpíme.


"Väčšiu sprostosť ako toto som už dávno nečítala. Z ktorej "múdrej " hlavy poradcu nesvojprávnej hlavy nášho štátu táto sprostosť vzišla? Česi urobili hlúposť, my ju po nich opakujeme a ešte sa tým chválime? Už Česi nemali dôvod na vyhostenie!"


Urobili to vraj len na základe podozrení. Na základe podozrení si likvidujú vzťahy so svetovou veľmocou a my ako bez zmyslov ideme v ich šľapajach?


"Toto nie je normálne a v prvom rade to nie je v záujme Slovenska. Merkelová vraj vyjadrila podporu Čechom, no nikoho nevyhosťovali. Naopak ďalej robia biznis s Ruskom v spoločnom projekte North Stream. Brusel im vyjadril podporu tiež, no takisto nikoho staré štáty EÚ nevyhostili. Len my a ďalšie bývalé socialistické štáty tu robíme niekomu užitočných idiotov. Na svoju škodu."


Belousovová tvrdí, že naši najvyšší politickí predstavitelia, ako takí debilkovia, plnia príkazy americkej ambasády, konajú proti záujmom vlastného štátu a ešte sa pritom tvária ako keby zachraňovali svet v nejakom americkom filme.


"Hanba sa na nich vôbec pozerať! Je načase vyhostiť ich a nie ruských diplomatov, ktorí Slovensku na rozdiel od prezidentky a vlády nič zlé neurobili. Už to tak vyzerá , že americkí agenti na čele nášho štátu vyhosťujú ruských diplomatov..."


Slovenská republika vyhostí troch ruských diplomatov.
Opustiť územie SR musia traja ruskí diplomati do siedmich dní. Slovensko tak reaguje na udalosti v Českej republike. Čítať ďalej
22 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR