Neuveriteľné: Igor Matovič tvrdí, že ho celý týždeň neznámi ctitelia zaplavovali kvetmi
24 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Tak už nielen Zuzana Baťová ale aj „minister všetkého“ Igor Matovič dostali záplavu kvetov. Šéf OĽaNO sa vo svojom statue pochválil, že ho jeho ctitelia zaplavovali kvetmi celý týždeň.


Pamätáte sa ešte koľko humbuku bolo z toho, že riaditeľka Štátneho ústavu na Kontrolu liečiv Zuzana Baťová dostávala od ľudí kvety ako podporu po slovných atakoch Igora Matoviča? „A hele“, karta sa obrátila. Akurát že Igor Matovič nevie, kto a vlastne za čo mu ich posiela. A nielen jeden deň ako jeho sokyni, ale dokonca celý týždeň. Tak opäť ju porazil. No nie je to na porazenie? Každopádne Igor Matovič sa z toho veľmi teší a svoju vďaku neznámemu darcovi či darcom vyjadril aj v statuse na sociálnej sieti.
... a tak sme tam z nich mali spolu radosť

„ĎAKUJEM VEĽMI,“ píše Igor Martovič hneď v úvode a pridáva aj srdiečko. „Dávať kvety chlapom je, aspoň pre mňa, také, hmm, zvláštne ... ale tento týždeň som ich dostal viac ako za celý život. Neviem, kto kde a kedy sa takto rozhodol, ale celý týždeň mi chodili na ministerstvo kytice a kytičky od výmyslu sveta,“ priznáva natešený minister financií, ktorého na Slovensku v súčasnosti nemá rado viac ľudí ako ktoréhokoľvek jeho predchodcu.



„... a tak sme tam z nich mali spolu radosť. Podelil som sa s tam prítomnými kočkami a ušlo sa aj mojim kočkám domácim ... a dnes sa medzi nimi vynímal takýto krásny košík,) ... ani neviem, ako by som Vám ľudia dobrí a mne neznámi poďakoval ... tak teda, ZDRAVÍ OSTÁVAJTE,“ končí svoj status Igor Matovič, muž, ktorého záplava kvetov potešila viac, ako ktorúkoľvek ženu.

Matovič si opäť kopol do obyčajných ľudí. Nedokáže stráviť, že poslali Baťovej kvety!
Matovič si opäť kopol do obyčajných ľudí. Niektorí poslali Zuzane Baťovej kvety. Od Matoviča si opäť vyslúžili poníženie. Čítať ďalej
17 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik