Maroš Kramár priznal farbu: Jeho fanúšikovia ostanú prekvapení!
24 | 04 | 2021 I Timotej Dudka

Toto by čakal len málokto! Herec Maroš Kramár priznal, že ničnerobenie bolo jeho dávnym snom a pandémia koronavírusu mu ho pomohla naplniť, píše Nový Čas.


Herec v rozhovore pre Topstar prekvapil. Na obrazovkách sa najmä pred pandémiou objavoval často, preto by si človek mohol myslieť, že sa snaží pracovať naozaj usilovne. Pravda je však taká, že Kramár, ako sám priznal, pracuje najmä kvôli tomu, že o jeho osobu je veľký záujem. „Ja som od prírody lenivý človek a robím veľa len preto, že mi ponúkajú robotu a už keď podpíšem zmluvu, tak musím robiť. Celý život som túžil po tom skúsiť si nič nerobiť,“ prekvapil herec.

„Teraz vstanem a nemám v hlave žiadnu povinnosť. Ak aj mám, tak je strašne ďaleko. Je to neskutočné,“ užíva si svoje ničnerobenie. Kontakt s divákmi mu však napriek tomu chýba. „Sem-tam si idem zatočiť niekde niečo, roboty je teraz naozaj menej. Hlavne ten kontakt s divákom nám hercom všetkým chýba, pretože to je niečo, čo nás dobíja,“ dodal na záver.

Maroš Kramár šokuje: Škandál so sexuálnym obťažovaním by pokojne zopakoval!
Od júna minulého roka prevládala na Slovensku i v Čechách kauza Maroša Kramára, ktorý si zavaril tým, že poškrabal počas záverečných scénok relácie Inkognito maskérku po zadku. Teraz provokuje tvrdením, že by si to kľudne zopakoval, píše Plus jeden... Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Timotej Dudka