Belousovová: Všimla si protiruská úderka, že keď na nás „útočia ruskí špióni“, nemáme šéfa SIS?!
21 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko sa nachádza aj zásluhou toho, že nemáme riaditeľa SIS, ba dokonca ani jeho zástupcu, v zložitej situácii. A práve na túto skutočnosť poukazuje na sociálnej sieti expolitička Anna Belousovová.


SIS by mala zachytávať všetky podozrivé činnosti voči štátu. Lenže v súčasnosti jej chýba najvyššie vedenie, čo Anna Belousovová, a nielen ona, vníma ako vážny problém.

„Všimla si vôbec vládna protiruská úderka, že v čase, keď na nás ´útočia ruskí špióni´ zo všetkých svetových strán, Slovensko nemá riaditeľa SIS?! Ak je to také vážne, hádam by sa mali najskôr venovať bezpečnosti Slovenska - za čo sú len tak mimochodom platení - a nie obhajobe záujmov USA a NATO.“ Píše na úvod statusu šéfka strany Národ a Spravodlivosť.



„Bývalý riaditeľ SIS sedí za úplatky, takže vzhľadom na ich kádrovú politiku sa obávam, že s tou bezpečnosťou štátu to nevyzerá ružovo. Ak si vraj Pčolinského kúpil oligarcha za pár drobných, za čo by podobné kádre predali komukoľvek republiku?!“ končí zaujímavou otázkou expolitička status.

Belousovová: Čaputová z nás robí potenciálny cieľ zbraní
Zuzana Čaputová pozvala na návštevu Slovenska prezidenta USA Johna Bidena. Anna Belousovová to považuje za zradu. Napísala to na svojom facebooku. "Pani prezidentka nás jasne zaradila medzi nepriateľov Ruska a urobila z nás cieľ zbraní,"... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Michal Filek