Becík opúšťa Druckera. Dobrá voľba nerieši problémy bežných ľudí tak, ako si to predstavuje
21 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Veľa Slovákov bolo stotožnených s názormi, ktoré na sociálnej sieti hlásal Branislav Becík. Mnohí ho za to posielali „na hrad“ či do vlády. On však urobil to, že opúšťa stranu Dobrá voľba. A dôvodom určite prekvapil.


Drvivá väčšina Slovákov určite nevedela, že starosta Dvorov nad Žitavou je aj podpredsedom strany Dobrá voľba. Druckerovci sa napriek svojmu úsiliu stále pohybovali na nízkych číslach volebných preferencií. Branislav Becík síce burcoval národ a bránil bežných ľudí pri riešení ich problémov ako len vedel, ale v strane zrejme dostatočnú podporu nenašiel. A preto, ako priznáva vo svojom statuse, z nej odchádza preč.



„Milí priatelia, každá cesta má svoj koniec, a tak nastal čas ukončiť aj moju cestu pod značkou DOBRÁ VOĽBA. Rozhodnutie to nebolo ľahké, predsa sme spolu s kolegami strávili pomerne dlhý čas, za čo im všetkým ďakujem. Žiaľ, naše predstavy o riešeniach problémov a ďalšom vývoji situácie na Slovensku sa pred časom začali rozchádzať,“ vysvetľuje svoje dôvody Becík a dodáva, že to ho viedlo k rozhodnutiu vzdať sa postu podpredsedu v strane a rovnako v nej ukončiť aj svoje členstvo.

Becík: Jediná cesta, ako sa zbaviť tohto marazmu, ktorý u nás je, sú predčasné voľby (VIDEO)
Prezidentka vymenovala „novú“ vládu dnes, na Deň bláznov. Symbolické sa to pri jej zložení zdá aj starostovi Dvorov nad Žitavou Branislavovi Becíkovi, ktorý svoj názor na ňu vyjadril vo videu na sociálnej sieti. Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik