Blaha: Slováci nechcú vojnu. Nechcú americkú agresiu. Nechcú ísť proti slovanským bratom
20 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ľuboš Blaha je povestný svojou kritikou všetkého, čo súvisí so súčasnou koalíciou. Tentokrát si ale zobral „na paškál“ portál aktuality.sk, ktorým to vo svojom statuse na sociálnej sieti poriadne natrel.


Takže už nielen Denník N či redaktorka Monika Tódová, ale už aj portál aktuality.sk sa dostali do pozornosti podpredsedu Smeru-SD. Ten hneď v úvode svojho statusu píše, že sa ide popukať od smiechu nad tým, že jeho statusy ohľadom výbuchu muničného skladu v moravskej dedine Vrbětice majú väčšiu čítanosť ako ministra Korčoka, čo uvedený portál zrejme nedokáže rozdýchať.
Nová doma - predtým bol triedny nepriateľ Američan, teraz je to Rus

„Od smiechu sa už asi polhodinu neviem poriadne nadýchnuť. Toto nech mi slovenskí liberáli nerobia - však mi pukne brucho,“ píše Blaha a dodáva: „Aktuality.sk vyplakávajú, že Blahove statusy o Vrběticiach a Rusku majú viacnásobne väčší výtlak ako tie Korčokove. Svieti im tam veľká titulka, že „Blaha predbehol aj ruské veľvyslanectvo. Sociálnymi sieťami sa šíri ruská verzia výbuchu v Česku“. Naši dobre platení rusofóbi sú na smrť vydesení, že na sociálnych sieťach to americká propaganda schytáva. Ľudia im tie ich konšpiračné teórie o Rusoch nežerú. A za všetko môže zlý Blaha...“ Podpredseda Smeru-SD následne cituje: „Na porovnanie: Blahov status z nedele má takmer 10-tisíc reakcií a viac ako 1500 zdieľaní. Korčokov status o vyjadrení podpory má len 1,7-tisíc reakcií a 62 zdieľaní.“ Počujete ten ich plač?“ dodáva svojím „anglickým“ humorom Blaha.

Ľuboš Blaha: Na Slovensku nebudeme skákať tak, ako chcú západné tajné služby
Kauza vyhostenia ruských „diplomatov“ z Českej republiky stále rezonuje v mysli podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu, ktorý sa jej opäť venuje vo svojom statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Podľa Aktuality.sk to znamená, že omnoho viac ľudí na Facebooku sa dostane k Blahovej verzii, ktorá podporuje ruskú líniu než ku Korčokovej, čo môže byť z dlhodobého hľadiska problém. „A aby toho nebolo dosť, tak Aktuality uverejnili ešte jeden článok, kde dávajú návod na to, ako si zablokovať Blahu na sociálnej sieti. Chráňme sa pred „dlhodobo kontroverzným“ Blahom, vymažte ho, odstráňte ho. No do popuku. Normálne tam vycapili môj profil a manuál, že tento gombík stlačte a potom tento a tento. Zábava veliká,“ zabáva sa podpredseda Smeru-SD, ktorému to vraj pripomína výstrahy aparátčikov z 50. rokov s radami súdruhom, ako sa brániť proti svetovému imperializmu. „Preladiť imperialistické rádio, vyhubiť pásavku zemiakovú, zasadiť rozhodujúci úder buržoáznemu nacionalizmu. Nová doba, nová propaganda. Predtým bol triedny nepriateľ Američan, teraz je to Rus,“ dodáva Blaha, podľa ktorého metódy ostávajú - proti ľuďom s iným názorom šíriť nenávisť, vytesňovať, zastrašovať, zosmiešňovať.



„A ako vždy - propaganda nezaberá. Ľuďom sú aparátčické reči Korčoka či Naďa na smiech. A áno, pravda sa šíri rýchlejšie - preto sa tak boja. Boja sa nás. Nie mňa. Nás všetkých. Lebo Slováci im nezobú z ruky. Nechcú vojnu. Nechcú americkú agresiu. Nechcú ísť proti slovanským bratom. Nikdy nepôjdeme proti ruskému národu! Milé Aktuality, ďakujem,“ píše na záver Ľuboš Blaha s dodatkom, že už dlho sa tak dobre nezasmial.

Slováci nikdy nepozdvihnú zbraň proti Rusom! Nikdy! Tvrdí Ľuboš Blaha (VIDEO)
Nálady proti Ruskej federácii vystupňovali aj pre zistenia českej strany ohľadom výbuchu v muničnom sklade a následnom vyhostení 18-tich ruských „diplomatov“. Naše kroky proti Rusku však stále odmieta podpredseda Smeru-SD Ľuboš... Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik