Vagovič dostal „kakanicu“ a prišiel na výsluch s advokátkou. „Ale nie s hocakou,“ informuje Ďateľ
19 | 04 | 2021 I Petra Demková

Novinár, ktorý používa alias Ďateľ, si všíma zaujímavú vec. Marek Vagovič z Aktualít má rovnakú advokátku, Evu MIšíkovú, ako zločinecká skupina. Zaradil sa tak do organizovanej skupiny Lipšic – Pčolinský – Košč – Trajter. „Presne tam patrí,“ dodal novinár.



Dvorná advokátka zločineckej skupiny

Novinár ktorý používa alias Ďateľ, si všíma zaujímavú vec. Marek Vagovič z Aktualít má rovnakú advokátku, ako zločinecká skupina: Evu Mišíkovú. Na tú nemá Tóth pekného slova. Všíma si, že najprv zatvárala zločincov a potom prebehla na druhú stranu a začala zločincov obhajovať. Najčastejšie tých z jednej skupinky.

P. Tóth: „To, čo si dovoľujú Vagovič a iný intelektuálny odpad, je šliapanie po ľudskej dôstojnosti“
Peter Tóth alias Ďateľ sa opäť pustil do Mareka Vagoviča z Aktualít. Ten začal zrazu vehementne podporovať Igora Matoviča. Tóth si zoradil Vagovičove výroky z článku a odpovedá na tie „perly“, ako ich nazýva. Vagovič má podľa neho „intelektuálne... Čítať ďalej
15 | 04 | 2021 | Petra Demková


„Keď moja manželka podala na Marečka (Vagoviča – pozn. red.) trestné oznámenie za blbé reči, dostal strašnú kakanicu. Aj preto išiel na výsluch s advokátkou. A nie hocakou,“ oznamuje vo svojom príspevku na sociálnej sieti Tóth.

Následne pripomína jej genézu. „Eva Mišíková v minulosti zastupovala vraha Mareka Trajtera. Vlastne bol to jej prvý klient po tom, ako odišla z generálnej prokuratúry. Dovtedy sa Mišíková chvastala, že zatvárala zločincov. A hneď sa jej klientom stal Trajter, ktorý si u Róberta Lališa alias Kýbla, bossa gangu sýkorovcov, objednal vraždu Romana Deáka. Trajter je obchodným partnerom zločinca Petra Košča a poslanca Tomáša Tarabu. Podarená partička,“ poukazuje na rôzne súvislosti bývalý novinár.
Trajter - Košč - Lipšic - Krajniak - Pčolinský

Následne zachádza Ďateľ ešte do väčších detailov. „Mišíkovú Trajterovi takrečeno dohodil Košč, ktorý ju mal zase takpovediac na telefóne, keď bola ešte akože bojovníčkou proti mafii na generálnej prokuratúre. Pani Evička, ako ju familiárne oslovuje zločinec Košč, zastupovala aj Matovičovho Himmlera Lipšica. Toho, čo stál na čele zločineckej skupiny Lipšic – Krajniak – Pčolinský,“ ide ďalej novinár.

Peter Tóth sa „rozšupol“. Kovačič Hanzelová je sliepka a Vladimír Pčolinský „lilipután“
Novinár P. Tóth alias Ďateľ prináša ďalšie šokujúce informácie. Novinárka Z. Kovačič Hanzelová podľa neho „bravúrne podržala“ V. Pčolinskému, keď bol ešte na výslní. Informácie, ktoré jej vtedy Tóth o zločineckej skupine Pčolinský-Košč poskytol,... Čítať ďalej
11 | 04 | 2021 | Petra Demková


„Marečkova advokátka Eva Mišíková dnes zastupuje ďalších členov tohto spolku. Exriaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského a jeho komplica Petra Košča. Ak niekto môže robiť spojku medzi Matovičovým Himmlerom Lipšicom v postavení špeciálneho prokurátora a obvinenými Pčolinským a Koščom na jednej strane a Lipšicom a Krajniakom na strane druhej, je to práve ich spoločná advokáta Mišíková. Uvádzam to len pre poriadok a dávam do pozornosti orgánom NAKA,“ informuje Peter Tóth.

„Dávno som hovoril, že Mareček je pečený-varený tak s Koščom, ako aj s Pčolinským. Zodpovedá tomu aj jeho vlažný postoj k nedávnym udalostiam, súvisiacim s ich obvinením. O Marečkovom služobníckom pomere k Lipšicovi sa azda rozširovať ani netreba. Mareček sa výberom advokátky zaradil do spolku Lipšic – Pčolinský – Košč – Trajter. Presne tam patrí,“ upozorňuje na záver svojho príspevku známy novinár.

Peter Tóth: Aktuality sú konšpiračný hnoj a Bárdy sráč. "Ak by bol chlap, tak ho vyzvem na férovku“
Novinárovi Tóthovi evidentne došla trpezlivosť s Petrom Bárdym z Aktualít. „Proste nepoužiteľný sráč. Nedávno táto kopa želatíny od čitateľov znova žobrala peniaze. Vraj na kvalitnú žurnalistiku. Hej, presne na taký typ konšpirovania akože som... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Petra Demková