Celebrity, ktoré by vás prekvapili svojou inteligenciou
18 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Každý človek je iný, a to isté platí aj pre celebrity. S niektorými by ste si dokázali porozprávať tak maximálne o móde alebo o tom, kde vymietli posledný večierok. Ale aj medzi hercami a spevákmi sa nájdu svetlé výnimky. Môžu sa pýšiť titulmi či vedomostí hneď niekoľkých svetových jazykov. Ashton Kutcher bol dokonca zamestnaný v spoločnosti Lenovo ako inžinier, píše portál Fajntip.




Natalie Portman má titul z Harvardu


Je krásna, talentovaná a veľmi úspešná. Pýši sa tým, že je držiteľkou Oscara, ale to nie je jediné, na čo môže byť vo svojom živote hrdá. V roku 2003 úspešne dokončila štúdium psychológie na jednej z najprestížnejších škôl sveta, Harvarde. Nejakú dobu na tejto škole dokonca sama prednášala. Natalie Portman miluje jazyky, a tak nie je divu, že sa okrem angličtiny dohovorí tiež hebrejsky, japonsky, nemecky, francúzsky aj arabsky.

Lisa Kudrow nie je taká hlúpa, ako ju poznáme z Priateľov

Všetci ju poznajú ako prihlúplu a mierne šibnutú Phoebe zo svetovo známeho seriálu Priatelia, ktorý sa donekonečna opakuje v televízii. Predstaviteľka tejto role, Lisa Kudrow, je však v reálnom živote úplne iná. Vyštudovala Vassar College, odbor biológia, a so svojim otcom sa dokonca zúčastnila klinických výskumov bolesti hlavy. Nakoniec u nej však prevládla láska k herectvu, čo bolo len dobre, pretože bláznivú Phoebe by snáď nikto nezahral lepšie.

Ashton Kutcher by sa dobre uživil aj bez svojej hviezdnej kariéry

Ashton Kutcher má vysoko nadpriemerné IQ, ktoré dosahuje hodnoty 160. Ešte predtým, než sa začal venovať svojej kariére v Hollywoode, mal za sebou veľmi zaujímavú minulosť. Vyštudoval totiž biochemické inžinierstvo na Univerzite v Iowe. A mal pre to veľmi dobrý dôvod. Snažil sa nájsť liek pre svojho chorého brata. Teraz sa nevenuje len úspešnej hereckej kariére, ale je úspešným investorom. Stavil na spoločnosti Skype či Airbnb a spoločnosť Lenovo si ho dokonca najala ako inžiniera.

 

Ktoré celebrity robia reklamu salónu krásy stíhaného Michala Suchobu?
07 | 04 | 2021 | Tibor Sipos