Cinkota je v Tvári čiernou ovcou: Jeho maniere rozčuľujú štáb i súťažiacich
17 | 04 | 2021 I Timotej Dudka
Herec Dušan Cinkota sa stáva čiernou ovcou markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Jeho maniere sa údajne veľmi nelíšia od tých hollywoodskych, prezradil člen štábu pre Nový Čas. 

Čo sa stane, keď sa opona šou Tvoja tvár znie povedome zatiahne? Dušan Cinkota začína prejavovať svoje maniere. Aspoň to tvrdí člen štábu, ktorý opísal, ako sa herec správa počas nácvikov vystúpení či úprav maskérov. Jeho maniere majú rozčuľovať ako štáb, tak aj kolegov. „Dušan nikdy nie je spokojný prakticky s ničím, neustále sa ponosuje či už v kostymérni, alebo v maskérni. Málokedy mu niečo vyhovuje,“ pohoršoval sa člen štábu.


Dusná atmosféra má byť pritom v zákulisí na dennom poriadku. Cinkota má problém aj s tým, akého interpreta má v šou stvárniť. „Nie je spokojný s tým, akého interpreta mu vyberá ruleta,“ prezradil človek zo zákulisia programu pre Nový Čas.

„Rozdeľuje si čísla na súťažné či nesúťažné, kontroluje si stále počet bodov. Napriek tomu sa tvári, že mu nejde o to, aby vyhral, ale opak je pravdou. Všetko má vykalkulované a vypočítané. Dokonca sa porovnáva s ostatnými, najmä mladšími kolegami, o ktorých sa inak vyjadruje, ako im výhru dopraje,“ dodal.

Cinkota sa nepohodol s Hrycovou: Nepáčil sa mu jej zákaz pre všetkých hercov!
Nový seriál TV JOJ zožal obrovský úspech! Niet divu, herci v seriáli Slovania totiž odviedli vynikajúci výkon. Jedným z nich je i Dušan Cinkota, ktorý sa na pľaci nepohodol s režisérkou Wandou Hrycovou, dcérou zosnulej legendy Andyho Hryca, píšu... Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Timotej Dudka