V slušnej spoločnosti by si nejakého Igora Matoviča dokopy nikto nevšímal, tvrdí Draxler
16 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič sa zrejme nezmení. Je podobný tomu, akým bol v čase, keď stál na strane opozície. Klamstvá a urážky mu nie sú cudzie ani teraz. Myslí si to aj exminister školstva Juraj Draxler, ktorý ho „zhodnotil“ na sociálnej sieti.


Kto očakával, že Matovič sa vstupom na piedestál slávy nielen na poste premiéra, ale aj ministra financií ako človek zmení, ten musí byť sklamaný. Sklamaný však nie je Juraj Draxler. Podľa neho je Matovič len zlé dieťa kaviarne, ktorého navyše „stvorili“ samotní novinári. „Nič viac, nič menej. Darmo sa jeho sklamaní „rodičia“ sťažujú,“ napísal v statuse na sociálnej sieti exminister za Smer-SD.
Takto si novinári Matoviča vychovali, je zlý, jedovitý a nedá sa napraviť

Draxler je presvedčený, že jeho štvrtková tlačovka k vakcíne Sputnik dopadla ako vždy. „Tak kaviareň na čele so svojimi novinármi špúli perami, aký je on nepekný, že napáda šéfku ŠÚKL a pani prezidentku, atď. Pritom oni ho stvorili. V slušnej spoločnosti by si nejakého Igora Matoviča dokopy nikto nevšímal,“ konštatuje Draxler.

Pripomína, že novinári mali z Matoviča orgazmy, kedykoľvek poskakoval v nejakom tričku s provokatívnym nápisom alebo vyšiel von s ďalším nezmyslom.



„Dlhé roky verejnosť manipulujú tak, aby si ľudia nepestovali vlastné pozorovanie politiky, ale aby sa čo najviac zapájali do hromadných akcií riadených presne nimi, médiami,“ píše kriticky na adresu médií exminister, podľa ktorého sa Matovič na tejto vlne len viezol.

„Vykrikoval o boji proti mafii, ťahal čo najväčšie davy na ulicu, kde sa vulgárne vyjadroval o politických oponentoch. Dieťa proste vyrástlo a je zlé, jedovité a vlastne sa nedá napraviť. Takto si ho ale vychovali,“ dodáva na záver statusu Draxler.

Draxler o Matovičovi: Psychopat len znovu potvrdil, že je psychopat. Obyčajný srab je to, dodal Baťo
Igor Matovič síce nútene prešiel z postu premiéra na post ministra financií, lenže asi zabudol na to, že už má iné povinnosti ako viesť tlačovky o opatreniach proti koronavírusu či iných veciach, ktoré spadajú do kompetencie riadenia predsedu... Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik