Belousovová: Vzdelanie je prioritou vlády, v ktorej je najviac nevzdelancov a plagiátorov
16 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vláda zaradila medzi svoje priority zaradila školstvo a vzdelávanie. Veľmi to pobavilo expolitičku Annu Belousovovú. V statuse napísala, že nechápe, ako si môžu dať nevzdelanci a plagiátori toto za prioritu.


Verejnosť si určite ešte pamätá, ako sa po nástupe vlády Igora Matoviča prevalilo, že nielen jeho diplomová práca je plagiát. Platí to aj o predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi a dokonca aj ministrovi školstva Branislavovi Gröhlingovi. Fakt, že vláda zaradila medzi svoje priority školstvo a vzdelávanie dokonale pobavil aj Annu Belousovovú.
Oni vzdelaní nie sú. Mali by si rýchlo zbaliť kufre a zmiznúť do nenávratna

„Vláda na včerajšom zasadnutí zaradila medzi svoje priority školstvo a vzdelávanie, pretože vraj len vzdelaní ľudia môžu obstáť na trhu práce a rozumieť Slovensku. Fakt vtipné, ak si toto dáva ako prioritu vláda, v ktorej je najväčší počet neschopných diletantov, nevzdelancov a plagiátorov, ktorí získali vysokoškolské diplomy podvodmi,“ píše predsedníčka strany Právo a Spravodlivosť.

„Dúfam, že túto prioritu predkladal minister školstva, ktorý je vyučený obuvník, rekvalifikovaný kaderník a rýchlo kvasený absolvent práva s pochybne získaným diplomom,“ smeje sa na Gröhlingovi expolitička.



„Ak tvrdia, že len ´vzdelaní ľudia môžu rozumieť Slovensku´, tak by si mali po tejto sebakritike rýchlo zbaliť kufre a zmiznúť do nenávratna. Teraz je už jasné, prečo oni Slovensku absolútne nerozumejú. Oni vzdelaní nie sú. Podvodne získané vysoké školy sa nepočítajú!“ odkazuje plagiátorom z koalície Balousovová a dodáva: „A čo sa týka kritického myslenia detí, tie ho našťastie majú už teraz. Ani oni túto vládu neberú vážne a je im na smiech.“

Belousovová: Ako môže byť vyučený obuvník, rekvalifikovaný kaderník a plagiátorský právnik najlepším ministrom školstva?
Včera podali demisiu ďalší dvaja ministri Matovičovej vlády. Prezidentka ich za ich prácu vychválila, čomu vôbec nerozumie expolitočka Anna Belousovová. Čítať ďalej
25 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik